Fostul președinte al PSD a primit o zi de permisie, acordată de conducerea Penitenciarului Rahova pentru bună purtare, Dragnea fiind considerat un deținut model, arată Digi 24.

De altfel, șeful parcului auto la care prestează ore de muncă Liviu Dragnea i-a făcut o caracterizare demnă de invidiat, conform căreia deținutul a respectat mereu programul de lucru, a executat orice muncă i s-a cerut și nu a avut conflicte cu alți colegi deținuți.

Pentru bună purtare, o comisie specială formată din șefii penitenciarului i-a avizat cererea, iar Liviu Dragnea a părăsit închisoarea joi, la prânz. După 24 de ore, s-a întors în arestul de la Rahova. Nimeni nu a știut de acest cadou, informațiile fiind că Dragnea urma să părăsească închisoarea, pentru o permisie de o zi, săptămâna viitoare, într-una din zilele 4, 5 sau 6 noiembrie.

Sindicatul ANP acuză

Din câte se pare, legea nu i-ar fi permis lui Liviu Dragnea să ceară permisie. O spune tare și răspicat Sorin Dumitrașcu, lider de sindicat la Administrația Națională a Penitenciarelor: „Legea prevede că deținuții care au și alte cauze penale în curs nu pot primi învoire sau permisie. Prima întrebare ar fi dacă s-a verificat acest aspect, pentru că știm că deținutul în cauză are și alte cauze penale”.

Te-ar putea interesa și: