Lovitură în cazul Caracal! Cumpănașu a luat în vizor un medic: Plângere penală

Lovitură în cazul Caracal! Cumpănașu a luat în vizor un medic: Plângere penală

Alexandru Cumpănașu a depus o plângere penală împotriva medicului legist care eliberat certificatul constatator de deces pentru Alexandra Măceșanu. Acesta susține că actul privind moartea fetei răpită de Gheorghe Dincă a fost emis ilegal.

O plângere penală a fost depusă Alexandru Cumpănașu la Parchetul General pe numele medicului care a eliberat Certificatul constatator al decesului Alexandrei Măceșanu. Anunțul a fost făcut pe facebook de unchiul fetei răpite de Gheorghe Dincă, în iulie 2019.

„Am depus Plângere Penală la Parchetul General pe numele medicului care a eliberat Actul Constatator de Deces în cazul Alexandrei‼ Fără cadravru, fără rămășițe umane de orice natură care să aparțină Alexandrei a fost emis acest ACT de către un medic de la INML pe baza unei analize ADN dintr-un amestec de dinți gășiți în acel butoi‼ Și cu refuzarea dreptului familiei de a efectua o a două expertiză‼ Este revoltător și ilegal. Probabil, că în toate cazurile plângerilor depuse de noi față de funcționari ai statului, NU se va face NIMIC. În schimb la toate plângerile la adresa noastră că familii celeritatea și grabă este maximă‼”, a transmis Alexandru Cumpănașu.

El a adăugat că „acest medic și INML vor trebui să explice și CUM a fost posibilă stabilirea de către INML a ADN în cazul Alexandrei‼‼‼”.

În plângerea penală adresată Parchetului General, Alexandru Cumpănașu susține că medicul legist care a eliberat certificatul constatator al decesului, act care stă la baza eliberării Certificatului de deces de către primărie, ar fi comis o gravă eroare judiciară. Mai exact, data morții Alexandrei este indicată ca 26 iulie 2019. „La acea dată, inculpatul Gheorghe Dincă, care susține că a omorât-o, era privat de libertate, ceea ce rezultă că era în imposibilitatea de a-i suprima viața”, se precizează în plângere.

Alexandru Cumpănașu a mai precizat că extragerea ADN a fostuna defectuoasă iar prezența acestuia într-un singur dinte nu este o dovadă a morții.