Lovitură grea pentru Irina Tănase! Cine este femeia seducătoare care i-a corupt iubitul. Nimic nu mai poate fi la fel. FOTO

Lovitură grea pentru Irina Tănase! Cine este femeia seducătoare care i-a corupt iubitul. Nimic nu mai poate fi la fel. FOTO Sursă: EVZ

Încrezătoare într-un viitor mai lin, Irina Tănase l-a dat uitării pe Liviu Dragnea și a decis să-și refacă viața alături de un important om de afaceri libanez, supranumit și „Regele medicamentelor” în România. Cei doi au fost fotografiați recent la un restaurant de lux din centrul Capitalei, iar lucrurile păreau a fi cât de cât așezate. Ce s-a aflat acum despre actualul iubit al Irinei Tănase ar putea să schimbe, însă, întregul curs al relației. Și nici nu se știe dacă fosta iubită a lui Liviu Dragnea știe detaliul crucial. Iată despre ce este vorba!

E lovitura momentului pentru Irina Tănase! Abia și-a revenit după despărțirea de Liviu Dragnea, însă astrele nu par să țină deloc cu ea. Cel puțin, la nivel aparent. Ce s-a aflat despre noul său iubit, multimilionarul libanez Roger El Akoury, ar putea să îi provoace o mare durere tinerei domnișoare. Dacă va reuși să treacă peste acest detaliu, rămâne de văzut.

Femeia care i-a tăiat respirația noului iubit al Irinei Tănase

Cert este că, dacă ar fi în poziția Irinei Tănase, unele femei ar fi foarte geloase și poate că nu l-ar ierta pe renumitul om de afaceri. Iar asta pentru că, la mijloc, este vorba despre o femeie extrem de frumoasă, cu o condiție fizică mai mult decât excelentă. Deși petrece foarte mult timp în bucătărie, știe să-și mențină silueta, despre care merită precizat că a rămas neschimbată, în ciuda trecerii timpului.

Irezistibilă, artista se pare că l-a cucerit pe multimilionarul libanez Roger El Akoury, care s-a îndrăgostit pe loc. Cel puțin, așa se zvonește. Și nici nu ar fi de mirare dacă s-a întâmplat chiar așa, întrucât femeia știe să-și pună în valoare toate atuurile fizice cu care a înzestrat-o Mama Natură, precum și farmecul personal.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anna Lesko/ Sursă: Instagram

Este vorba despre cântăreața Anna Lesko, despre care se știe deja în spațiul public că nu ratează nicio ocazie pentru a-și arăta formele seducătoare. Artista de peste Prut ar fi reușit să îl corupă pe multimilionarul Roger El Akoury, cu care ar fi avut o relație. Asta, însă, s-a întâmplat cu mult timp înainte ca omul de afaceri libanez să fie surprins alături de Irina Tănase.

Fosta parteneră a lui Dragnea, dezamăgită total

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea și multimilionarul Roger El Akoury au fost fotografiați, recent, într-un restaurant de lux din centrul municipiului București, unde au mers să mănânce prânzul. Irina Tănase a abordat o ținută de „fată cuminte”, nevinovată, mai mult decât decentă: o rochie cu fundiță, nici prea scurtă, nici prea lungă, balerini și o coafură sobră.

Dacă Irina a părut destul de emoționată în prezența bărbatului, nu același lucru se poate spune despre omul de afaceri, mult mai experimentat în relațiile cu femeile, după cum au susținut fotografii care i-au surprins în centrul Capitalei.

La plecare, după ce a condus-o tandru în fața restaurantului, Roger El Akoury și-a luat „la revedere” rapid și s-a îndepărtat în compania unui alt bărbat. La rândul ei, Irina a plecat singură în direcția opusă, puțin dezamăgită de finalul prânzului.

Cine este multimilionarul Roger El Akoury

Multimilionarul libanez Roger El Akoury, cunoscut drept „Regele medicamentelor”, este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu. De asemenea, este acționar al grupului farmaceutic A&D Pharma.

În anul 2017, Roger El Akoury a făcut una din cele mai mari tranzacții de pe piața pharma, de 400 milioane de euro, conform Ziarul Financiar. El și-a vândut farmaciile unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul Dr. Max, dar și casele de pariuri Fortuna.

În ciuda averii sale foarte mari, libanezul este o prezență discretă în lumea mondenă. Nu se afișează cu mașini de lux și nici nu se laudă cu femeile pe care le cucerește. În schimb, investește destul de mult în artă, fiind unul dintre cei mai mari colecționari de tablouri din România.

Multimilionarul Roger El Akoury a apărut într-o investigație Rise Project, în scandalul Panama Papers. Omul de afaceri libanez este fondatorul unei rețele de nouă firme offshore, prin intermediul unei firme de avocatură, care i-a permis să transfere sute de milioane de euro în afara țării.