Logan, cu volan pe dreapta

Logan, cu volan pe dreapta

Modelul ar putea intra pe piata britanica pana la sfarsitul anului viitor, informeaza Autocar.co.uk.

Dacia Logan in varianta hatchback va fi vanduta prin doua sute de dealeri Renault locali.

Potrivit directorului Renault Marea Britanie, Roland Bouchara, dealerii nu vor fi obligati sa faca showroomuri speciale pentru masinile Dacia, dar vor fi incurajati sa aiba o zona specila dedicata Logan.

Bouchara s-a aratat increzator in privinta sanselor Loganului de a se impune pe o piata atat de exclusivista si conservatoare precum cea britanica.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Sunt convins ca masina va avea succes aici. (...) Noul look este foarte atragator si chiar daca nu ridica masina mai sus in gama, o face sa para mai moderna si mai practica. Sunt sigur ca britanicilor le va placea", a apreciat acesta.

Potrivit revistei britanice, compania nu a definitivat toate aspectele si lucreaza in continuare la strategia de marketing pentru aceasta piata.

Vice-presedinte pentru produs, strategie si planificare la Renault, Patrick Pelata, a afirmat la inceputul lunii aprilie ca, in cazul in care capacitatea de productie o va permite, Loganul cu volan pe partea dreapta ar putea fi construit in Romania.

Pelata a subliniat ca unul dintre motivele alegerii companiei l-ar reprezenta diferentele dintre Loganul produs in India si cel produs in tara noastra, cum ar fi protectia mai buna anticoroziune.