Evenimentul Zilei > Monden > Liviu Vârciu a rămas, din nou, pieton. Pentru ce i-a reținut Poliția permisul de conducere
Liviu Vârciu a rămas, din nou, pieton. Pentru ce i-a reținut Poliția permisul de conducere

Liviu Vârciu a rămas, din nou, pieton. Pentru ce i-a reținut Poliția permisul de conducere

Simpaticul actor Liviu Vârciu a fost oprit, din nou, de poliţie. De această dată a rămas fără permisul de conducere. El a fost surprins de radar conducând cu 107 Km/h, în orașul Buzău, şi s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile, dar şi cu o amendă.

Liviu Vârciu a rămas, din nou, pieton. De-a lungul timpului, mai multe vedete au fost „victimele” vigilenților polițiști din Buzău. Unul dintre ei a fost chiar Pepe, care, în mai 2007, a fost detectat de radar conducând cu 115 kilometri pe oră.

Vitezomanul depistat de aparatul radar

„Aţi fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reţinere a permisului (..) plecaţi cu o dovadă de 15 zile şi cu o perioadă de suspendare de 90”, i-a explicat poliţistul de la Rutieră lui Liviu Vârciu. Ulterior, Vârciu a publicat filmulețul cu întâmplarea și pe platforma YouTube, scrie RomâniaTV.

„Tre să dau examen?”,s-a interesat vedeta de la „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

„Se dă examenul, da, 13 din 15 întrebări, ulterior beneficiați de reducere la 30 de zile, după ce promovați examenul”, l-a lămurit polițistul.

„Poliția Română și-a făcut treaba, cu un dobitoc care a mers cu 107 km/h…”

Liviu Vârciu a rămas, din nou, pieton. Atunci când polițistul de la rutieră i-a cerut lui Liviu Vârciu să semneze actele, acesta a avut și o mențiune de făcut.

„Menționez că Poliția Română și-a făcut treaba, cu un dobitoc care a mers cu 107 km/h…”, a scris Liviu Vârciu pe o pagină de socializare.

Vârciu a mai avut experiențe neplăcute cu calitarea de șofer. La puțin timp după ce și-a pierdut cheile mașinii, el a mai rămas, cu altă ocazie, fără permisul de conducere.

El a dezvăluit pe rețelele de socializare că motivul pentru care i-a fost luat, cu ceva timp în urmă, permisul a fost faptul că avea ITP-ul mașinii expirat. Astfel, agenții de poliție nu au avut de ales și i-au oprit talonul, spre nemulțumirea actorului.

„Știți că am pierdut cheia, am pierdut și talonul. Mi l-au luat. Cică ITP expirat, știți că nu vine niciodată una singură (n.r o problemă), mi-au luat talonul. Aia e, mergem înainte”, a dezvăluit Liviu Vârciu, la vremea respectivă, pe rețelele de socializare.