Liviu Dragnea, prima apariție după externarea din spital. Problemele par că se țin lanț de el

Liviu Dragnea, prima apariție după externarea din spital. Problemele par că se țin lanț de el Liviu Dragnea. Sursa: Arhiva EVZ

După ce au circulat zvonuri cu privire la internarea de urgență a lui Liviu Dragnea într-un spital din străinătate, acum apar primele imagini cu el. Fostul lider PSD pare că se confruntă în continuare cu o serie de probleme, ce parcă se țin lanț de el de când a ieșit din închisoare.

Liviu Dragnea a fost surprins în trafic, în timp ce avea o serie de probleme la mașina pe care o conducea. Fostul lider PSD se afla în compania fiicei sale, Alexandra, când mașina pe care o conducea, un BMW X5, a suferit o defecțiune în timp ce circulau pe Bulevardul Barbu Văcărescu, în nordul Capitalei.

De la motorul mașinii a început să iasă un fum gros și negru, moment în care cei doi s-au dat jos și au dat câteva telefoane.

Ne puteți urmări și pe Google News

Problemele se țin lanț de fostul lider PSD Liviu Dragnea

Nu a trecut mult timp până când un alt conducător auto a oprit lângă ei cu un elegant Bentley. I-a înmânat imediat lui Liviu Dragnea cheile mașinii, iar acesta s-a urcat la volan. Fiica lui s-a instalat pe bancheta din spate, iar mașina a pornit imediat, potrivit informațiilor Gândul.

În spate a rămas BMV-ul cu probleme, iar șoferul a așteptat o platformă pentru a muta mașina.

Aceasta reprezintă prima prezență publică a fostului lider PSD după spitalizarea sa într-o unitate medicală din străinătate. Potrivit informațiilor oferite de surse bine informate, problemele sale de sănătate s-au dovedit a fi grave, însă intervenția promptă a medicilor a fost crucială pentru recuperarea lui.

Da, Liviu Dragnea a fost internat de urgență, iar pericolul a fost foarte mare. Din fericire, medicii au intervenit la timp și l-au salvat”, au declarat sursele medicale.

Liviu Dragnea, probleme cu mașina

Liviu Dragnea. Sursa: Gândul

Fostul președinte al Camerei Deputaților a ajuns în bucătărie

Liviu Dragnea a ocupat funcția de președinte al Partidului Social Democrat și a fost fostul lider al Camerei Deputaților.

Într-un verdict definitiv pronunțat la data de 27 mai 2019, el a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în cadrul dosarului angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Apoi, la data de 15 iulie 2021, instanța a hotărât să îi acorde eliberarea condiționată din penitenciar.

După ce a recâștigat libertatea, Liviu Dragnea și-a schimbat direcția și s-a aventurat într-un domeniu complet diferit față de politică. Acesta și-a inaugurat propriul canal de YouTube dedicat gătitului. Prima sa rețetă prezentată a fost cea de mâncare de păstăi.