Legătura dintre Livia Bordea și Spike e mult mai veche. Ce făceau în 2018 împreună

Legătura dintre Livia Bordea și Spike e mult mai veche. Ce făceau în 2018 împreună Livia și Cătălin Bordea. Sursa foto: Instagram/ montaj foto evz

După divorțul de Cătălin Bordea, Livia a fost văzută în compania rapper-ului român Spike. Deși cei doi nu au confirmat că ar avea un cuplu, în spațiul public au apărut imagini cu ei doi în timp ce se sărutau. Acum ies la iveală noi detalii.

Se pare că legătura dintre Livia Bordea și Spike e mult mai veche. Cei doi s-au afișat împreună după divorțul brunetei de Cătălin Bordea, dar se cunoșteau de mai mulți ani.

Livia Bordeau și Spike se cunoșteau de mai mult ani

Fosta soție a comediantului avea o relație apropiată cu Spike încă din 2018, atunci când ea, Cătălin Bordea și rapper-ul mergeau la sală împreună. La momentul acela artistull a vorbit pentru prima dată despre terapie și depresie.

Bordea i-ar fi propus să meargă la sală împreună pentru a-și susține prietenul să treacă mai ușor peste starea în care se află. Tot atunci, au și imortalizat momentul iar apoi l-au postat pe rețelele sociale.

Ne puteți urmări și pe Google News

 „Până nu te lovești, nu descoperi. Cred că a venit odată cu vârsta, cumva. Și doar m-a lovit. Cred că a fost o problemă de familie, în primul rând, și după aceea s-a transformat în altceva.

Și după aceea rămâi blocat în cerul ăsta vicios. A fost și perioada aia în care am zis că nu mă regăsesc în industria muzicală. Și cumva era o frustrare proprie și personală. Și am transformat-o în ceva creativ”, mărturisea Paul Mărăcine, cunoscut ca Spike.

Livia Bordea și Spike, la sală alături de Cătălin Bordea.

Livia Bordea și Spike. Sursa: Instagram

Cătălin Bordea nu a mai putut să reînvie flacăra iubirii

În luna iulie, vestea că Livia și Cătălin Bordea divorțează i-a uimit pe mulți. Cei doi nu au dezvăluit motivul din spatele deciziei, însă surse apropiate de cuplu au menționat atunci că ea ar fi fost cea care nu a mai vrut căsnicia.

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. El a fost cel care s-a opus categoric acdestei despărțiri, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică”, spunea un apropiat al celor doi.

Comediantul a suferit mult după divorț, având în vedere că încă mai avea sentimente pentru fosta soție. Livia a plecat de acasă imediat, iar apoi a fost văzută alături de Spike.