Evenimentul Zilei > Justitie > „Lista lui Ingrid” luată la ţintă de „Statul de Drepți”
„Lista lui Ingrid” luată la ţintă de „Statul de Drepți”

„Lista lui Ingrid” luată la ţintă de „Statul de Drepți”

Ingrid Mocanu face un comentariu la cald despre „bomba cea mare”: Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne a fost arestat pentru 24 de ore.

Ingrid Mocanu îşi aduce aminte cum Gelu Oltean murea de „grija” sa, iar acum are un „dosăroi” în toată regula.

Ingrid Mocanu: „Ce o fi pățit ”statul de drepți”? Ăsta de rit nou? În ultima vreme își alege țintele de parcă ar consulta lista mea … da, aia neagră. După ce Doreluș a ”pățât” azi un dorăruț de cercetăruță disciplinară (bun și ăla, în așteptarea celor mari) și i-a venit rândul după ce murea de grija ”averii” mele … evident, aia inexistență, la lăsat de seară, ”noaptea ca hoții” cum ar veni, a venit și bomba cea mare: Geluțu Oltean a primit un ”dosăroi” în toată regula. S-au nimerit de serviciu și judecătorii de la Brașov, care au fost de veghe și au dat mandat de 30 de zile: la ”pușcăreală”, Nenicule!”, a comentat Ingrid Mocanu pe social media.

Ingrid Mocanu, dispusă să dea consultanţă dacă tot se apelează la lista sa neagră

„Cum lua el mandate de siguranță națională la toată lumea (inclusiv la mine), cum prigonea el pe cine primea ordin pe unitate și cum a ajuns el acum (pe bune de data asta) pe unde trimitea el nevinovați. Și cum și-a lăsat el ”clientela” pe mâna lui Gheorghe Nicolae… care a primit la țanc un dosar de toată frumusețea 😂😂 Nasol, băieți! Hai, că sunteți în grafic cu listuța mea cea neagră: încet, încet, plătesc toți pe Pământ! E cald-cald-fierbinte… tot înainte… dați bice!  Să nu vă pună Aghiuță să le faceți dosare proaste, că cine știe ce fac cu voi… acum, dacă tot îmi copiați listuța cea neagră, chemați-mă să vă dau consultanță. Hai că s-a răcit și șampania … vorba lui Bot, Ceaușescu și compania”, a încheiat fosta șefă a Direcției de avizare din Ministerul Justiției.

Reamintim că Fostul șef al DGIPI, Gelu Oltean, a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de complicitate la trafic de droguri de mare risc, iar ulterior instanța a aprobat arestarea sa.