Evenimentul Zilei > International > Lipsă de decență din partea unui membru al familiei regale la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Au curs valuri de critici
Lipsă de decență din partea unui membru al familiei regale la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Au curs valuri de critici

Lipsă de decență din partea unui membru al familiei regale la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Au curs valuri de critici

La înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, nepoata prințului Edward, Duce de Kent, s-a prezentat într-o ținută criticată de multă lume. Pentru evenimentul urmărit de peste jumătate din planetă, Lady Amelia Windsor a purtat o rochie neagră cu decolteu adânc.

Lady Amelia Windsor, nepoata Prințului Edward, Duce de Kent, vărul Reginei Elisabeta a II-a, a purtat o ținută neadecvată pentru funeraliile reginei.

Ea a purtat un dres negru cu mocasini din piele cu ciucuri, dar și o pălărie cu voal, care este obligatorie pentru doamne.

Amelia era singura din familia ei care putea revendica tronul regal, dar după 2015, când s-au schimbat regulile de succesiune, se afla abia pe locul 39.

Relațiile lui Windsor cu prințul William și familia sunt bune, ea fiind la nunta cu Kate Middleton. Cu toate acestea, ea nu a fost invitată la nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle, scrie Hello Magazine.

Amelia Windsor, cea mai stilată femeie a familiei regale

Reamintim că Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată luni, într-o ceremonie privată, în Capela St George’s a Castelului Windsor. Membrii familiei regale și-au ținut cu greu lacrimile la ceremonie.

Meghan Markle și Prințesa Charlotte au plâns când sicriul a plecat spre Windsor de la Wellington Arch. Ducesa de Sussex a privit drept când trupul reginei a pornit spre ultimul drum. Nici măcar pălăria cu boruri largi nu a reușit să ascundă lacrimile soției Prințului Harry.

De asemenea, fiica prințului William și al Prințesei de Wales, Kate Middleton, a fost văzută plângând.

Fetița, care are doar șapte ani, a fost copleșită de durere. Mama ei, Kate Middleton, o mângâia în timp ce Prințesa Charlotte încearcă să își ștergă ochii cu palmele. Și prințul George, în vârstă de 9 ani, a fost văzut în timp ce-și ștergea lacrimile de pe față.

Fiul reginei Elisabeta a II-a, Charles, a fost cel mai afectat pe tot parcursul ceremoniei. Acesta avea ochii tulburi și cu colțurile gurii în jos.

Regina Elisabeta a II-a, care a murit la 96 de ani, după 70 de ani de domnie, a fost înmormântată alături de soțului ei Philip, care a murit în 2021, la Memorialul George al VI-lea din Capela St George din castel.