Evenimentul Zilei > Monden > România, în stare de șoc! A fost împușcat pe scenă. News Alert
România, în stare de șoc! A fost împușcat pe scenă. News Alert

România, în stare de șoc! A fost împușcat pe scenă. News Alert

Momente de cumpănă la Huși, unde artistul Lino Golden, a fost atacat în timpul concertului pe care îl susținea.

Cu toate că starea de spirit a celor prezenți la eveniment a fost dată peste cap de acest incident, Lino Golden a continuat să performeze și a încercat să facă un show de excepție pe măsura așteptării fanilor. la finalul recitalului, acesta a ținut să împărtășească cu fanii săi  detaliile atacului.

Citește: Șocul anului în media! Postul TV se închide

„Staţi liniştiţi boşilor nu a fost nimeni împuşcat, a fost doar un ţăran de pe la Huşi care a aruncat cu o piatră pe scenă că îi era foame şi……atât! Vă pup, piesă nouă în curând!”, le-a transmis Lino Golden fanilor.

Lino Golden ar fi atras atenţia organizatorilor, dar nu s-a luat nicio măsură. Poliția a constat însă evenimentele petrecute, dar sancțiunea a fost ridicolă. Vezi detalii aici

Citește: Persoanele din umbră, de la nunta lui Becali. Cine a decis tot

Fanii și-au cerut scuze

„Noi, huşenii, suntem nişte oameni primitori şi civilizaţi. Cei care s-au purtat aşa, nu ne reprezintă şi ne dezicem de ei. Artiştii care vin la noi rămân cu amintiri plăcute si ne laudă pentru căldura cu care venim la concertele lor. Lino Golden, te iubim si te mai asteptăm la Huşi”, a scris unul dintre cei care a participat la concert.

Citește: Anamaria Prodan a spus tot despre relația cu Reghecampf

Lino Golden nu este primul şi singurul artist care a trecut prin acestă situaţie. La un concert dintr-o comună prahoveană, Anna Lesko a fost împuşcată cu un picior cu bile, scrie Spynews.