Evenimentul Zilei > Actualitate > Lindsay Lohan a fost sfătuită de autorităţi să renunţe la cluburile de noapte
Lindsay Lohan a fost sfătuită de autorităţi să renunţe la cluburile de noapte

Lindsay Lohan a fost sfătuită de autorităţi să renunţe la cluburile de noapte

Actriţa a terminat perioada de probaţiune şi a fost sfătuită de judecător să renunţe la stilul de viaţă care i-a cauzat până acum atât de multe probleme, scrie "People".

După ce a fost arestată de cinci ori şi după o lungă perioadă în care munca ei pentru comunitate a fost atent supravegheată de ofiţerul de probaţiune, dar şi de presă, actriţa a terminat perioada de probe. "A făcut tot ceea ce i-a cerut curtea", a spus judecătoarea. Lindsay Lohan a făcut lucrat la morga din Los Angeles în jur de 50 de zile şi a făcut ore de terapie.
Judecătoarea nu a lăsat-o, însă, pe actriţă să plece fără un avertisment. "Trebuie să îţi trăieşti viaţa într-un mod mai matur. Nu mai merge în cluburi de noapte şi concentrează-te pe muncă. Nu vreau să te mai văd pe viitor", i-a spus Stephanie Sautner actriţei. Nu este atât de greu să stai departe de probleme. Ştiu că este greu când oamenii te urmăresc tot timpul, dar aceasta este viaţa pe care ai ales-o", i-a mai spus judecătoarea. 
"Vreau doar să vă mulţumesc pentru că aţi fost corectă. Asta mi-a deschis multe uşi, deci chiar apreciez", i-a replicat Lindsay Lohan.
Sursa: People