Evenimentul Zilei > Politica > Liderul PSD Constanța, Felix Stroe, despre Liviu Dragnea: “Discuțiile trebuie purtate, dar numai în forurile statutare ale partidului”
Liderul PSD Constanța, Felix Stroe, despre Liviu Dragnea: “Discuțiile trebuie purtate, dar numai în forurile statutare ale partidului”

Liderul PSD Constanța, Felix Stroe, despre Liviu Dragnea: “Discuțiile trebuie purtate, dar numai în forurile statutare ale partidului”

Președintele organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe, susține că o discuție privind o temă atât de importantă privind soarta lui Liviu Dragnea, ca răspuns la scrisoarea celor care îl contestă pe liderul partidului, poate fi purtată doar în forurile statutare ale formațiunii politice.

Șeful filialei județene a PSD Constanța, Felix Stroe, pare să fie de partea liderului Liviu Dragnea, dar nu o spune direct, făcând trimitere la statutul partidului și la CExN si Congresul PSD. “Democrația e o valoare fundamentală pentru PSD, iar în organizația județeană Constanța a PSD sunt promovate toate formele ei de manifestare. Avem un statut al partidului care stabilește cadrul în care funcționează democrația internă de partid. În acest mod trebuie dezbătute problemele partidului, atunci când ele apar”, explică Felix Stroe.

Din punctul lui de vedere, “Forurile în care trebuie purtate asemenea discuții sunt C.EX.N, respectiv CONGRESUL partidului”, anunțând că “mâine vom avea o ședința a Biroului Permanent Județean în care vom stabili poziția noastră, pe care o voi susține în cadrul ședinței C.EX.N. convocate de Președintele partidului.”

Felix Stroe nu uită să amintească însă că “Programul de guvernare al partidului are realizări notabile, au crescut veniturile populației – salarii, pensii, avem creștere economică confirmată statistic intern și extern, de aceea nu cred că este indicat să aducem asemenea discuții în spațiul public.”

Refuzând să facă orice comentariu suplimentar, liderul PSD Constanța, Felix Stroe, subliniază: “Aceste discuții trebuie purtate, dar numai în forurile statutare ale partidului și numai acolo. Procedând altfel nu facem decât să destabilizăm partidul și să producem confuzie în rândul celor peste cinci sute de mii de membri PSD.”