Liderul clanului Luptătorii a fost eliberat din închisoare. Petrecere cu șampanie în fața Penitenciarului Rahova

Liderul clanului Luptătorii a fost eliberat din închisoare. Petrecere cu șampanie în fața Penitenciarului Rahova Sursa foto: Pixabay

Interlopul Petre Geamănu a fost eliberat din Penitenciarul Rahova, iar mai mulți membrii ai familiei l-au așteptat la ieșire. Ei nici nu au mai așteptat să ajungă acasă și au început petrecerea chiar în curtea închisorii.

Interlopul Petre Geamănu a fost eliberat din Penitenciarul Rahova. El a fost așteptat de zeci de apropiați chiar în fața închisorii. Petre Ilie, pe numele său real, a fost închis pentru un an și jumătate. Prietenii și rudele au sărit să îl îmbrățișeze pe interlop în timp ce alte persoane au filmat revederea. Geamănu a fost foarte bucuros că a fost așteptat de atât de multe persoane. Interlopul chiar a deschis o sticlă de șampanie. Pozele și videolcipurile au postat postate pe relelele sociale.

Petrecerea nu s-a încheiat în fața închisorii. Petre Geamănu este cunoscut pentru petrecerile de lux pe care le dădea și este foarte posibil ca interlopul să fie mers alături de apropiații săi într-un loc mai retras. Interlopul a ajuns după grații pentru acuzațiile de camătă și șantaj. Ei le-ar fi cerut „taxa de protecție” unor dezvoltatori imobiliari, bani care erau colectați de niște persoane care practiciu sporturi de contact.

Interlopi periculoși, în libertate

Geamănu nu este singurul interlop periculos care a fost eliberat de curând. Marius Alecu zis și Bebino sau King Kong din Berceni este un traficant de droguri care a fost eliberat zilele trecute. Judecătorii au hotărât că interlopul și-a executat deja pedeapsa de un an și șase luni de închisoare primită luna trecută. Alecu a fost condamnat definitiv pe 13 ianuarie pentru infracțiuni de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dispune confiscarea specială a armei tip pistol de culoare neagră, din metal, fără serie și inscripții, cu două tuburi cartușe cu glonț, cal. 9mm depuse în camera de corpuri delicte a IPJ Ialomiţa, conform Dovezii seria H nr. 0291014 din 15.02.2022 și patru cartușe cu glonț cal. 9 mm, depuse în camera de corpuri delicte a DGPMB – SCJSO”, se arată în decizia judecătorilor. Bebino a făcut contestație la executare și a reușit, zilele trecute, să iasă din închisoare. Magistrații au decis că pedeapsa de un an și șase luni interlopul a fost excutată prin măsuri preventive privative de libertate.

„Întrucât din pedeapsa de 1 an și 6 luni închisoare, petentul a executat din mandatul aflat în executare cu nr. 775/17.01.2023 emis de Judecătoria Slobozia perioada cuprinsă între 15.01.2020 la zi, anulează mandatul de executare menționat și dispune punerea de îndată în libertate a condamnatului, dacă nu este arestat sau reținut în altă cauză”, a decis instanța, potrivit Spynews.