Evenimentul Zilei > Politica > Liberalii, din ce în ce mai nemulțumiți de Nicuşor Dan. „Dacă nu ai făcut în primii 2 ani, nu mai poţi să demonstrezi nimic”
Liberalii, din ce în ce mai nemulțumiți de Nicuşor Dan. „Dacă nu ai făcut în primii 2 ani, nu mai poţi să demonstrezi nimic”

Liberalii, din ce în ce mai nemulțumiți de Nicuşor Dan. „Dacă nu ai făcut în primii 2 ani, nu mai poţi să demonstrezi nimic”

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, se arată dezamăgit de primarul Nicuşor Dan deoarece în primii doi ani de mandat la Primăria Capitalei „m-aş fi aşteptat să facă mai mult”.

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, care ocupă şi funcţia de ministru al Digitalizării, s-a arătat nemulțumit nu ca politician în mod special, ci ca cetăţean, de activitatea primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Liberalul spune că Primarul Capitalei nu a rezolvat în doi ani de mandat problemele grave cu care Bucureștiul se confruntă, cum ar fi termoficarea, curăţenia sau aspectul parcurilor.

Motivul pentru care bucureştenii sunt dezamăgiţi de activitatea lui Nicuşor Dan

Sebastian Burduja a precizat, sâmbătă, la un post de televiziune că atât el, cât şi bucureștenii sunt dezamăgiți de activitatea lui Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei.

„Ca cetăţean nu sunt mulţumit. Îi reproşez că într-un termen de doi ani de zile, m-aş fi aşteptat să facă mai mult. Bucureştiul are probleme grave, mă uit la sistemul de termoficare, mă uit la trafic, mă uit la curăţenie, mă uit la situaţia parcurilor.

Nu contează dacă sunt mulţumit ca politician, ci ca cetăţean. Vorbesc cu multă lume din Bucureti şi se vede în toate sondajele, bucureştenii sunt foarte dezamăgiţi de ce se întâmplă aici, nu ai cum să nu reacţionezi la asta”, a declarat Sevastian Burduja.

„Lanţul de iubire” dintre PNL şi Nicușor Dan s-a rupt

Întrebat dacă îl mai susţine pentru încă un mandat, Burduja a explicat că nu este decizia sa, ci a partidului: „Iarăşi, nu e o decizie pe care să o iau eu acuma. Nu ţine strict de bucătăria Sectorului 1, ţine de o logică la nivelul Capitalei. Din punctul meu de vedere, dacă nu ai făcut în primii 2 ani ce trebuia să faci şi dacă nu ai lansat poiecte de anvergură, nu mai poţi să demonstrezi pentru restul mandatului”, a mai spus preşedintele PNL Sector 1.

Liderul PNL de la Sector 1 a fost întrebat despre ce dezastru vorbeşte, precizând că întregul sector este scufundat în incompetenţă, mizerie, abuzuri.

„Îl vedem cu ochii noştri, este un sector scufundat în incompetenţă, mizerie, abuzuri. Avem 31 de proiecte în Consiliul Local care nu sunt supuse votului Consiliului Local.  Este un abuz în funcţie fără precedent. Haideţi să vedem probele într-un sens şi în celălalt. Nu a fost la nicio discuţie, la o negociere, să ne spună: oameni buni, vreau şi eu să fac a, b, c, d, cu care sunteţi de acord, cu care nu sunteţi de acord, cum procedează un primar inteligent, cum sunt lecţiile unui primar care chiar a făcut lucruri, Ilie Bolojan, şi a spus că prima condiţie ca un primar să aibă succes este să aibă o relaţie bună cu Consilul Local.

Când ai un primar care ignoră complet Consiliul Local, care se consideră dictator şi care face numai ce doreşte, fără să se consulte cu nimeni, ai o problemă. Nu au cum să meargă lucrurile acestea”, a mai spus Burduja, potrivit infoactual.ro.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: