Evenimentul ZileiActualitateLiber la comenzi din 1 Decembrie. Cât costă noul vehicul de familie al gamei Dacia, Jogger

Liber la comenzi din 1 Decembrie. Cât costă noul vehicul de familie al gamei Dacia, Jogger

Liber la comenzi din 1 Decembrie. Cât costă noul vehicul de familie al gamei Dacia, Jogger
Noul vehicul de familie al gamei Dacia, Jogger, poate fi comandat începând cu data de 1 Decembrie în întreaga reţea de agenţi autorizaţi ai mărcii. Primele livrări sunt programate pentru luna martie 2022.

Dacia Jogger a fost prezentată în premieră mondială la începutul lunii septembrie la Salonul Internaţional al Mobilităţii de la Munchen și este disponibil pe piaţa din România în două configuraţii – cu 5 şi cu 7 locuri. În două versiuni de echipare – Essential şi Comfort. Acestora li se adaugă, încă de la lansare, o serie limitată, intitulată „Extreme”, care cuprinde elemente de design specifice.

Jogger dispune de două motorizări: propulsorul cu alimentare mixtă benzină/GPL ECO-G 100 şi noul motor TCe 110 cuplat cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte. Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Start & Stop şi sunt conforme normei Euro 6D Full.

Care sunt prețurile versiunilor Jogger

Preţurile variază între 13.990 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential în configuraţie cu 5 locuri, echipată cu motorul ECO-G 100 şi 16.950 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort în configuraţie cu 7 locuri, echipată cu motorul TCe 110.

În ceea ce priveşte Seria Limitată „Extreme”, aceasta afişează preţuri cuprinse între 16.800 Euro (TVA inclus) în cazul variantei cu 5 locuri şi motorizare ECO-G 100 şi 18.000 Euro (TVA inclus) pentru configuraţia cu 7 locuri şi motorizare TCe110. Garanţia oferită este de 3 ani sau 100.000 km.

Jogger este al patrulea pilon al strategiei produs a mărcii Dacia. După micul vehicul urban 100% electric (Spring), hatch-back-ul Sandero şi SUV-ul Duster, Jogger oferă o noutate în segmentul vehiculelor de familie de până la 7 locuri. Jogger ar urma să înlocuiască modelul break Dacia Logan, care deja nu se mai produce, precum şi modelele Dakker şi Lodgy, care vor fi de asemenea retrase.

Prețul noului SUV Duster a fost și el modificat în această toamnă. El costa 13.900 de euro la lansare, la finalul august 2021, iar acum preţul de pornire al acestuia a crescut la 14.200 de euro. În momentul lansării modelului, în 2010, prețul pleca de la 10.500 de euro.

Compania Dacia a fost preluată de Renault în anul 1999. Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit un jucător de notorietate pe piaţa auto europeană.


Accesează: