Evenimentul Zilei > Actualitate > Legionarul care își intimidează partenerii de AFACERI cu un LANSATOR de RACHETE și LUNETIȘTI
Legionarul care își intimidează partenerii de AFACERI cu un LANSATOR de RACHETE și LUNETIȘTI

Legionarul care își intimidează partenerii de AFACERI cu un LANSATOR de RACHETE și LUNETIȘTI

Frank Colin este un fost legionar, traficant de droguri internațional, cunoscut în țara noastră datorită căsniciei cu o creatoare de modă româncă, dar este cunoscut și pentru faptele sale care îl transformă într-un infractor deosebit de periculos.

Arestat în anul 2015 pentru trafic de droguri de mare risc, Frank Colin s-a dovedit a fi unul din cei mai duri infractori din lume, surse dintre cei ce au făcut afaceri cu acesta dezvăluind informații șocante despre modul în care își intimida și executa partenerii, informează Spynews.ro. Acesta a fost eliberat din închisoare după ce perioada cât a fost încarcerat era păzit în permanență de trei gardieni, de teamă ca nu cumva acesta să încerce să evadeze.


Fost combatant în temuta Legiune Străină, acesta s-ar fi răzbunat pe un partener de afaceri și i-ar fi aruncat casa în aer după ce ar fi tras în vila acestuia cu un lansator de rachete, povestea devenind rapid un soi de legendă urbană.


Un episod ieșit din comun a avut loc și în timpul negocierilor cu potențiali clienți, când, Frank Colin l-ar fi întrebat pe interlocutorul său dacă vrea să vadă că este „magician”. Câteva secunde mai târziu, un lunetist ar fi tras cu arma într-o ceașcă de cafea aflată pe masă, semn că o eventuală trădare ar putea să se termine prost.