Evenimentul Zilei > Actualitate > Legea străzii
Legea străzii

Legea străzii

Hummingbird/ Redemption

Filmul marchează debutul regizoral al scenaristului laureat cu Oscar Steven Knight (Eastern Promises, Dirty Pretty Things), după scenariul său original.

Hummingbird/Redemption este un thriller brutal, dar surprinzător de emoţionant, despre un om care crede despre el că e de nemântuit şi care caută să-şi facă singur justiţie, dar ce găseşte este dragostea, chiar dacă efemeră.

Joey Jones (Jason Statham) este un fost soldat din Forţele Speciale, care a ajuns să trăiască pe străzi, în lumea de infractori din Londra, şi care acum se transformă în Înger Răzbunător când destinul îl obligă să-şi asume identitatea altcuiva.

La scurt timp după asumarea noii identități, află că iubita lui însărcinată a fost găsită moartă într-un râu. Joey va trebui acum să-şi folosească conexiunile din mafia chineză pentru a-l descoperi pe făptaş şi a se răzbuna. (DIGI Film, 21.35)
Cu: Jason Statham, Agata Buzek
Regizor: Steven Knight
acțiune/crimă

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.