Evenimentul Zilei > Politica > LEGE ÎNCĂLCATĂ la Cotroceni prin TRAFIC DE INFLUENȚĂ? Președinția, atinsă de SCANDALUL fără precedent. Breaking news
LEGE ÎNCĂLCATĂ la Cotroceni prin TRAFIC DE INFLUENȚĂ? Președinția, atinsă de SCANDALUL fără precedent. Breaking news

LEGE ÎNCĂLCATĂ la Cotroceni prin TRAFIC DE INFLUENȚĂ? Președinția, atinsă de SCANDALUL fără precedent. Breaking news

Analistul Sorin Roșca Stănescu a dezvăluit că o cunoaște pe Simina Tănăsescu. Mesaj pentru consiliera lui Iohannis

Analistul Sorin Roșca Stănescu a dezvăluit că o cunoaște pe Simina Tănăsescu. Mesaj pentru consiliera lui Iohannis

”Este momentul să vă spun că o cunosc foarte bine pe doamna Simina Tănăsescu. Am o singură uimire în ceea ce o privește, că nu demisionează din funcția pe care o are la Cotroceni. Nu înțeleg cum un asemenea om – pe care eu îl prețuiesc- acceptă să meargă cu ochii legați să se dea cu capul de zis de dragul lui Klaus Iohannis, un președinte ratat pentru România, la fel cum a fost și Traian Băsescu. La început a fost colaboratoare apropiată a lui Traian Băsescu și știe ce a pățit din cauza lui” a spus Sorin Roșca Stănescu, la Antena 3. 

”Încălcarea legii, trafic de influență”

”Sarcina ingrată de care vorbea pe bună dreptate doamna consilier Simina Tănăsescu, sarcină dată de președintele Klaus Iohannis, a constat în încălcarea legii, ca să fiu foarte exact” a spus anterior SRS.

El a adăugat că ”e vorba de un trafic de influență, dânsa a fost pusă de președintele Klaus Iohannis să facă trafic de influență, ne aflăm într-o situație în care Parchetul General trebuie să se sesizeze. Mă înduioșează ce am auzit în declarația dlui Iohannis, ce grijă avea pentru Petre Lăzăroiu. O persoană reclamată din zecile de mii de persoane împotriva cărora apar petiții la Cotroceni, din zecile de mii de persoane președintele- e înduioșător- s-a gândit că-n cazul dlui Petre Lăzăroiu să aibă loc un contact și să fie avertizat că cineva e preocupat de statutul domniei sale”.