Evenimentul ZileiActualitateSurpriză URIAȘĂ de Crăciun pentru GARDIENII de la GHERLA din partea unui „IEPURAȘ” Playboy. Scandal URIAȘ creat de prezența VEDETEI

Surpriză URIAȘĂ de Crăciun pentru GARDIENII de la GHERLA din partea unui „IEPURAȘ” Playboy. Scandal URIAȘ creat de prezența VEDETEI

Surpriză URIAȘĂ de Crăciun pentru GARDIENII de la GHERLA din partea unui „IEPURAȘ” Playboy. Scandal URIAȘ creat de prezența VEDETEI
De dragul și dorul fostului soţ, care este închis în puşcăria Gherla, Laurette le-a declarat război gardienilor, aducându-i pe aceştia în faţa judecătorilor. Se pare că furmoasa mulatră a fost nemulțumită de maniera în care a fost tratată atunci când a fost în vizită la Ciprian Nistor, închis la Gherla, fiind convinsă că i s-au încălcat drepturile.

Prin urmare, Laurette i-a chemat în faţa instanţei pe gardienii de la „facultatea” amintită, alături de instituţia la care aceştia lucrează, respectiv Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

În cerere, Laurette a solicitat anularea unui document emis de reprezentanţii închisorii, care, în opinia ei, contravine legii. Interesant, Laurette a decis să lupte pentru a-l vizita pe Ciprian Nistor după ce a divorţat de acesta şi, cel mai probabil, ea nu a fost lăsată la vorbitor sau la camera intimă fiindcă nu mai este căsătorită cu deţinutul, scrie Spynews.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Astăzi s-a pronunțat divorțul, recunosc că nu a fost ușor cu ceva emoții chiar mai multe decât atunci când m-am căsătorit. Îmi amintesc cu drag ziua în care am zis „Da”. O căsătorie mult discutată și controversată, însă în care eu am crezut, sperând că soțul meu va veni acasă și ne vom bucura de toate lucrurile frumoase și de copii.

Vreau să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine în tot acest timp, sfaturi, grija cu care mă suna în fiecare zi, lucrurile frumoase pe care le-am invătat de la el și răbdarea pe care a avut-o cu mine atunci când treceam printr-o perioadă urâtă din viață.

 Îi doresc tot binele din lume și Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste toate greutătile vieții și să ne vedem curând acasă. Îți mulțumesc pentru tot, Nistorică", este mesajul transmis de Laurette în luna septembrie, după divorţ.

 


Accesează: