Emoțiile mari pentru Laura Bretan, adolescenta de 14 ani care a uimit o lume întreagă cu vocea ei. Câştigătoarea Românii au talent sezonul cu numărul 6 s-a calificat în următoarea etapă și merge în semifinala competiției “America’s Got Talent”.

Alături de Laura s-au calificat în următoarea etapă alte șapte show-uri:

Grupul de adolescenți „Southwest Side”, bazat pe elevii școlii „Metropolitan Curie High School”, ce au cântat și dirijorul lor, Michael Gibson. Ei au fost prima obțiune bazată pe voturile publicului.

"Sunt atât de fericită pentru voi", a spus Melanie Brown, membru al juriului.

 

Laura Bretan a avut, de asemenea, suficiente voturi pentru a trece în semifinale, și să continue lupta pentru premiu de un milion $ show de la NBC. „Laura Bretan, cântăreață de operă, a fost încă de la înveput favorita timpuriu în competiție, iar vocea ei a continuat să impresioneze juriul, marți, ca adolescenta a interpretat "The Prayer", a scris Chicago Tribune. Alături de româncă, Jayna Brown, o adolescentă tot de 14 ani, este și ea in semifinale și a interpretat melodia Old Nails Cover of "Make It Rain".

S-au mai calificat: Jon Dorenbos; Tape Face; Deadly Games.

Cinci show-uri au fost eliminate miercuri – Hara, Dorothy Williams The Outlawz Daniel Joyner Sila Sveta Actually, America got it right! iar telespectatorii au fost rugati sa voteze pe cine salva. Mai multe acte sunt programate pentru a concura în direct săptămâna viitoare, la "America Got Talent", marți și miercuri.