Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Lătratul lui Iohannis și Rănile lui Iisus – Gânduri de Pandemie și de Înviere
Lătratul lui Iohannis și Rănile lui Iisus – Gânduri de Pandemie și de Înviere

Lătratul lui Iohannis și Rănile lui Iisus – Gânduri de Pandemie și de Înviere

Rândurile de mai jos nu ar avea nici o noimă dacă experții nu ne-ar avertiza că ne vom reîntoarce la normalitate abia în 2022. Adică niciodată.

*

Ura a fost scoasă din teacă. Ea va fi principala armă a războiului pentru impunerea Noii Ordini, care deja a început. Ura împotriva libertății. Așa cum au fost demonizați susținătorii linguriței unice și cei ai comuniunii cu Hristos în biserică, nu la Trinitas TV, vor fi diabolizați cei ce îndrăznesc să nu fie de acord cu obligativitatea vaccinării, a educației sexuale, a cardului, a cipului…

Sună a paranoia habotnică? Legea vaccinării obligatorii a fost scoasă din sertare, iar adoptarea ei este o formalitate; legea educației sexuale a fost promulgată; Adrian Vasilescu și o campanie publicitară agresivă ne bombardează cu lozinca: „Banii sunt murdari, plătiți cu cardul”; Gheorghe Falcă, primar al Aradului și figură influentă a PNL, a cerut „ciparea” populației („Acum este momentul schimbărilor… Să oferim cetățenilor o identitate digitală, unde pe un card se pot cumula informații și date despre identitate, sănătate, drepturi și obligații fiscale.”).

Toate astea, doar într-o lună de zile de COVID și izolare.

*

Bogdan Tiberiu Iacob a sesizat o afirmație bizară făcută vineri de Klaus Iohannis: „Să privim, așadar, cu multă speranță și încredere către un viitor destul de apropiat, în care ceea ce trăim astăzi cu toții nu va fi altceva decât o pagină de istorie dureroasă, care a schimbat pentru totdeauna umanitatea în bine”.

Poftim? „A schimbat pentru totdeauna umanitatea ÎN BINE”?!

BTI crede că e vorba de delir. Mă îndoiesc. Până acum, dincolo de comportamentul bolovănos, Iohannis nu a dat semne de derapaje de gândire sau de limbaj. Orică săritură peste cal a fost premeditată, marcând arderea unei noi etape. Sau transmiterea unui semnal de atac. De pildă Referendumul pentru Familie și „fanaticii religioși”.

Mai plauzibil mi se pare că e vorba de o recunoaștere fățișă, obraznică, a existenței unui plan de schimbare brutală a Ordinii Mondiale. Un tratament „dureros”, dar menit să „vindece” omenirea de tarele trecutului, pentru un viitor progresist și luminos.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Opinii, Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: