Biroului de presă al PSD a anunțat că din delegaţie vor mai face parte preşedintele executiv interimar al partidului, Paul Stănescu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD , Mihai Fifor, şi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, în cursul zilei de astăzi, cu reprezentanții PNL (de la ora 12:00), cu cei ai USR de la ora 14:00 și cu reprezentanții UDRM începând cu ora 15:00.

La finalul discuțiilor, președintele PNL, Ludovic Orban a declarat că o să susțină toate demersurile președintelui Iohannis în privința transpunerii în legislație a rezultatelor Referendumului pe Justiție din 26 mai.

În același context, liderul USR, Dan Barna, a afirmat că inițiativa „Fără penali în funcții publice” trebuie să facă parte din reviziuirea Constituției și că Opoziția va depune moțiune de cenzură la începutul săptămânii viitoare.

Și președintele UDRM, Kelemen Hunor a vorbit după consultările cu Președintele României. Kelemen susține că ordonanțele de urgență ar trebui să fie eliminate total, cu excepția situațiilor excepționale cum ar fi războiul sau calamitățile naturale.

Miercuri, președintele Iohannis se va întâlni cu PMP (ora 11:00), ALDE (ora 12:00), Grupul parlamentar Pro Europa (ora 13:00), Grupul parlamentar al minorităților naționale (ora 14:00) și PSD de la ora 15:00.

 

Te-ar putea interesa și: