Kim Kardashian a postat niște imagini absolut adorabile cu cei doi câini ai săi, din rasa Pomeranian, Sushi și Sake, scrie Daily Mail.

Imaginile au fost publicate după ce Kim Kardashian a fost declarată miliardară de Forbes.

Soțul său, Kanye West, nu a ezitat să o felicite pe Kim pentru că „a intrat în clubul miliardarilor”.

„Sunt foarte mându de frumoasa mea soție, Kim Kardashian, pentru că a devenit oficial miliardară. Ai trecut prin cele mai nebune provocări, dar acum Dumnezeu străluceste deasupra ta și a familiei tale. Sunt binecuvântat pentru viața noastră. Te iubim”, a scris West într-o postare.

După cumpărarea afacerii de cosmetice ale celebrei Kylie Jenner, celebra companie Coty a anunțat luni că va dobândi 20% din linia de cosmetice KKW (Kim Kardashian West), pentru 200 de milioane de dolari.

Afacerea KKW a fost valorificată la 1 miliard de dolari, cifră puțin mai mică față de compania Kylie Cosmetics a surorii sale Kylie Jenner, vândută pentru 1,2 miliarde de dolari.

Conform acordului, Kardashian West va păstra controlul creativ asupra companiei, oferind în același timp peste 300 de milioane de adepți ai social media pentru „produse și inițiative de comunicare”.

„Această relație îmi va permite să mă concentrez pe elementele creative de care sunt atât de pasionată, în timp ce beneficiez de resursele incredibile ale Coty”, a comunicat Kardashian West.

Acordul, care se preconizează să se încheie în al treilea trimestru al anului 2021, este cea mai recentă dezvoltare dintr-o lună pentru Coty.

De asemenea, Kim Kardashian West este următoarea celebritate care a încheiat un contract exclusiv cu celebra platformă Spotify de podcasturi.

Kardashian West a devenit o voce importantă în lupta pentru reforma justiției penale americane. Vedeta se pregăteşte cu ajutorul unui program de ucenicie din California deoarece are în plan să devină avocat.

Prin altele Kardashian a lucrat intens la proiectul organizţatiei Innocence – un non-profit care se concentrează pe exonerarea persoanelor condamnate greșit prin testarea ADN și pledarea pentru reforme mai largi ale justiției penale.