Katie Holmes spune că Tom Cruise a pus scientologii să o urmărească

Katie Holmes spune că Tom Cruise a pus scientologii să o urmărească

La numai două zile de la anunţul divorţului actriţei Katie Holmes de Tom Cruise, site-ul american TMZ publică informaţii conform căreia Katie este urmărită de persoane care fac parte din Biserica Scientologică, o practică religioasă în cadrul căreia Tom Cruise este unul dintre cei mai mari sponsori.

Conform jurnaliştilor americani, soţia lui Tom Cruise este urmărită constant de persoane aflate la bordul unor maşini Cadillac Escalade sau SUV-uri Mercedes.

Nu este pentru prima oară când despre biserica scientologică se scrie faptul că este agresivă cu cei care sunt împotriva acesteia, ori vor să renunţe la această practică religioasă.

Şi, cum Tom Cruise este perceput de membrii bisericii drept noul "Hristos al scientologiei", nu este de mirare că, în plin divorţ, Katie Holmes a ajuns inamicul numărul unu al întregului cult.

Ne puteți urmări și pe Google News

Biserica pare să fie şi unul dintre motivele care au determinat-o pe Katie să depună actele de divorţ. Actriţa se teme că devotamentul lui Tom Cruise pentru Biserica Scientologică ar putea să o afecteze pe fiica lor, Suri, în vârstă de şase ani.

Chiar şi FBI-ul s-a interesat de scientologi, biserica fiind anchetată pentru trafic de fiinţe umane şi muncă forţată. Unul dintre beneficiarii acestora este Tom Cruise, starul pentru care scientologii pedepsiţi de capii bisericii muncesc ani de zile pe o nimica toată, 50 de dolari pe săptămână, dacă nu pe degeaba, arăta, anul trecut, revista americană The New Yorker. O teorie extrem de controversată emisă de scientologi este că oamenii se trag din popoare extraterestre. CITIŢI ŞI:

  • Katie Holmes divorţează de TOM CRUISE. Vezi cu câţi BANI se alege de pe urma lui