Evenimentul Zilei > Monden > Kate şi William se străduiesc să arate lumii că nu au o criză conjugală
Kate şi William se străduiesc să arate lumii că nu au o criză conjugală

Kate şi William se străduiesc să arate lumii că nu au o criză conjugală

Kate Middleton a rămas fără cuvinte când a aflat ce i se pregăteşte pentru ziua sa de naştere: mega cadoul lui William pentru a evita criza este realmente superb şi pe placul său. Iar bârfitorii vor înghiţi în sec aflând că cei doi sunt mai bine ca oricând.

Ducii de Cambridge au respectat tradiţia şi voinţa Reginei Elisabeta a II-a petrecând la Sandringham vacanţa de Crăciun, dar deja se gândesc la ziua de naştere a lui Kate, care pe 9 ianuarie va împlini 38 de ani.

Principele William e hotărât în intenţia sa de a face să se încheie bârfele despre o aşa-zisă criză conjugală şi deja se gândeşte la un cadou fără egal pentru frumoasa sa soţie.

Potrivit celor ce relatează, Life&Style, moştenitorul la tronul Regatului Unit, vrea să „fugă” cu Kate Middleton într-o aventură romantică la Mustique, un paradis caraibic care se află în Antile.

Insula pe care Kate Middelton o adoră este unul dintre locurile cele mai exclusive din lume, iar a petrece ziua de naştere departe de Buckingham Palace, înconjurată doar de familie, poate fi exact de ceea ce ducesa are nevoie în acest moment. Dar asta nu e totul. Adevăratul cadou va fi şi mai special. Surprizele sunt surprize şi nu trebuie dezvăluite anticipat…