Evenimentul Zilei > Actualitate > CUTREMUR la Kanal D! Un prezentator de succes DEMISIONEAZĂ: „De mâine, altcineva îmi ia locul”
CUTREMUR la Kanal D! Un prezentator de succes DEMISIONEAZĂ: „De mâine, altcineva îmi ia locul”

CUTREMUR la Kanal D! Un prezentator de succes DEMISIONEAZĂ: „De mâine, altcineva îmi ia locul”

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, prezentator la Kanal D de opt ani, dar și fost corespondent de război, a luat o decizie neașteptată.

Christian Sabbagh a demisionat de la Kanal D, unde a prezentat știrile timp de opt ani și a luat o decizie radicală.

Sabbagh a decis să îmbrace haina militară.

„De opt ani sunt alături de dumneavoastră, la Kanal D. Vine ziua când trebuie să ne luam și la revedere! De mâine, altcineva îmi va lua locul! Ne vom revedea curând, din altă postură! Nu uitați să vizionați postul meu de suflet, Kanal D! Rămâneți cu bine! Aveți grijă de dumneavoastră!”, a scris Christian Sabbagh pe pagina sa de Facebook. 

După ce a postat mesajele de despărțire, Christian Sabbagh a decis să își închidă contul de Facebook, potrivit Cancan.ro.

Nu este prima oară când jurnalistul a cochetat cu această nouă meserie. În aprilie, Kanal D rămânea temporar fără prezentatorul de știri, după ce acesta a fost cooptat de Poliția Română.

Mai mulţi reprezentanţi din structurile de conducere ai MAI au vizitat atunci sediul Kanal D, unde au stat de vorbă cu cei din patronat despre posibilitatea delegării, pentru o perioadă limitată de timp, a ştiristului în curtea Ministerului.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: