Juve a căzut pradă „vulturilor”

Juve a căzut pradă „vulturilor”

Benfica Lisabona este cu un pas în finala Ligii Europa, după succesul obținut joi, pe teren propriu, în fața lui Juventus (care nu a mai câștigat un trofeu european de 17 ani), scor 2-1, în semifinalele Ligii Europa.

Portughezii au deschis scorul prin Garay (2), dar torinezii au egalat prin Tevez (73). În final, Benfica a reușit să obțină victoria prin golul marcat de Lima (84).

Scandal la Sevilla

În cel de-al doilea joc al semifinalelor, FC Sevilla și-a trecut în cont o victorie clară contra Valenciei, 2-0, prin reușitele andaluzilor Mbia (33) și Bacca (36). Amadeo Salvo, președintele „liliecilor”, susține că primul gol al partidei a fost marcat din ofsaid și va depune un memoriu la UEFA.

Ne puteți urmări și pe Google News

Altfel, Tito Villanova, fostul antrenor al FC Barcelona a decedat vineri seară. Acesta a fost internat de urgență în spital în urmă cu o săptămână și operat în cursul zilei de joi, din cauza unor complicații gastrice. Tehnicianul care a adus ultimul titlu pentru echipa catalană s-a luptat, în ultimii doi ani, cu un cancer la glanda parotidă.