Editura Evenimentul si Capital

Justiția mută

Autor: | | 2 Comentarii | 1250 Vizualizari

În această săptămână am asistat cu toții siderați la datul în gât a unor politicieni de către alții, a unor oameni din Sistem de către camarazii lor din servicii sau din politică. Fiecare spune despre celălalt că, de fapt, acesta, nu el, a fost în tandrețuri mai mari cu Statul Paralel.

Ce înțelegem noi de aici? Că, de fapt, statul paralel erau EI: ei se votau cu sprijin de la servicii, își făceau liste cu dezirabili și indezirabili și conviețuiau întru infracționalitate și bunăstare. Așa, și? Veți întreba în mod legitim. De ce să ne îngrijorăm noi atunci că niște „paraleli” se „paradesc” acum unul pe altul? Pentru un motiv evident: poți fi foarte simplu victima colaterală a unor băieți care își trag bastoane în cap cu brațul armat al justiției, mai exact cu ajutorul culoarelor create de ei toți pentru distrugerea unor adversari. Toți putem avea această soartă. Căci ei și-au executat indezirabilii cu dosare în care cei mai mulți au fost victime colaterale.

Și justiția? Ea ce face? De ce nu reacționează? Pentru că și ea își dă bastoane în cap cot la cot cu ei: procurori, judecători și tot soiul de nulități care se cred Dumnezei s-au implicat în acest joc murdar, de-a paradeala. Și nu asta pare cel mai grav, ci ceea ce fac cei neimplicați în aceste jocuri mizerabile: tac și se prefac că nu este despre ei. Și speră că prin muțenie și indiferență viața trece și ei își văd liniștiți de ale lor. Asta până într-o zi, când vor deveni ei, prietenii sau familiile lor victime ale celor implicați în Sistem, care îi vor strivi fără milă și fără regrete, pe principiul: știe el. Sistemul mai bine pe cine trebuie să executăm! Atunci va fi prea târziu pentru ei și pentru cei dragi lor și vor avea în față doar o viață de regrete: vor regreta că au tăcut când puteau să se revolte. Muțenia nu este o caracteristica a Zeiței Oarbe, dragi judecători! Protestați când nedreptatea distruge alți oameni, cereți răspundere pentru cei care vă fac de râs profesia și solicitați legi clare, care să nu deschidă calea unor interpretări abuzive. Pentru că atunci când Sistemul îi va distruge pe cei de care vă pasă, toți vor fi amuțit prin sălile prăfuite, în care grefieri plictisiți vor scrie declarațiile în care voi și ai voștri veți explica inutil ca sunteți nevinovați.

Cereți respectarea legii de către colegii voștri, judecătorii care au curajul să fie corecți, deopotrivă cu eliminarea din profesie a celor care șiau făcut un scop în viață din executarea ordinelor abuzatorilor, căci numai voi sunteți capabili să împiedicați instaurarea deplină a dictaturii. E vremea să fiți doar orbi, nu și muți!

Pagina 1 din 1

Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației
Stirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI