Evenimentul Zilei > International > Justin Trudeau părăsește o conferință de presă. Motivul dă de gândit. Video în articol
Justin Trudeau părăsește o conferință de presă. Motivul dă de gândit. Video în articol

Justin Trudeau părăsește o conferință de presă. Motivul dă de gândit. Video în articol

În mijlocul unei conferințe de presă premierul Justin Trudeau s-a oprit brusc din dialogul cu jurnaliştii şi a intrat în casă spunînd că îi este prea frig.

„Înainte să ajungem la întrebări, trebuie să aplic un comportament sănătos”, a spus el. „O să merg să-mi iau haina și mă voi întoarce imediat”, le-a spus jurnaliţtilor prezenţi.

Apoi Trudeau a urcat treptele din fața casei sale, a deschis uşa principală, a intrat înăuntru şi s-a îmbrăcat cu paltonul înainte de a se întoarce în faţa jurnaliştilor. „Este plăcut și însorit, dar puțin cam rece”, a spus el zâmbind.

Reamintimm că Justin Trudeau s-a autoizolat la domiciliu după ce soția sa a contractat noul coronavirus.

„Știu că trecem prin clipe dificile, dar tocmai de aceea trebuie să ne sprijinim reciproc. Guvernul vă stă alături. La fel și concetățenii voștri. Mulțumesc. Mulțumesc tuturor. Știu că ar trebui să dau un exemplu, așa că înainte să înceapă întrebările, mă duc să-mi iau haina și mă întorc imediat. E soare, dar puțin cam frig”, a declarat premierul.

Sophie Grégoire, soţia premierului canadian, Justin Trudeau, a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus în data de 12 martie. Ea a prezentat simptome, după ce s-a întors dintr-o călătorie la Londra. Imediat, atât ea, cât și premierul Trudeau au intrat în izolare, dar premierul canadian a dat asigurări că se simte bine și că își va exercita atribuțiile de la domiciliu.