INCREDIBIL ! Noua "AMBIȚIE" a judecătorului din “Grădinița Groazei”: ELIBERAREA PE CAZ DE BOALĂ a MEDICULUI PEDOFIL, arestat pentru violarea a trei minore
- Feri Predescu
- 12 noiembrie 2016, 13:14
Medicul Victor Emanuel Boț, arestat preventiv din luna iunie după ce, în cabinetul său din Constanța, ar fi violat trei paciente minore, a fost eliberat, pentru a treia oară, de Bogdan Alexandru Arhip același magistrat care se ambiționează să îi aducă la audieri pe copiii maltarați de educatoarele din “Grădinița Groazei” .În primele două “eliberări” decizia controversatului judecător a fost respinsă de Tribunalul Constanța, iar recent a fost întoarsă și a treia, medicul pedofil fiind astfel nevoit să-și trateze “boala” în sistemul penitenciar.
În decizia de a-l elibera pe “medicul pedofil”, judecătorul Bogdan Arhip a fost înduplecat, se pare, de faptul că înculpatul și-a recunoscut fapta și, cuprins de “remușcări”, a anexat o expertiză extrajudiciară care ar atesta că este bolnav, "nu-și poate înfrâna pornirile sexuale". Confirmă și avocatul care îl apără, Alexandru Niță. “Experții de la Centrul medical specializat în dependențe au constatat că acesta are o dependență, se numește parafilie. Sigur că nu este o cauză care să justifice comportamentul dar, din punctul meu de vedere, trebuie privit ca un om bolnav și nu ca un om rău intenționat”. Avocatul își dorește, de aceea, ca inculpatul pe care îl reprezintă să fie privit de judecător “prin prisma unor circumstanțe atenuante”, să obțină în plus schimbarea încadrării juridice, de la viol la act sexual cu un minor, dând de înțeles că o condamnare cu suspendare ar fi cea mai nimerită.
Parafilia, boală sau deviație comportamentală?
Specialiștii spun că “parafilia reprezintă dorința sexuală intensă, fantezii sau comportamente care implică obiecte, activități sau situații insolite și cauzează suferința sau umilința altor persoane sau propriei persoane. Se intâlnește mai frecvent la barbați decât la femei. Individul poate să se hotărască deseori sa înceteze comportamentul insă, în general, nu poate să se abțină pentru o perioadă mare de timp, iar trecerea la act este urmată de intense sentimente de vinovăție”. Dintre tulburările prezente în parafilie fac parte: voyeurismul, exhibiționismul, fetișismul, froteurismul, sadismul sexual, fetișismul transvestic, pedofilia, masochismul sexual. Avocatul Alexandru Niță crede că medicul Victor Boț are nevoie de tratament. “Fiecare dintre noi are porniri de toate felurile. Asta nu înseamnă că dacă avem vreo pornire criminală într-o zi, ne apucăm să strângem pe cineva de gât. Le înfrângem”, argumentează apărătorul.
“Medicul pedofil” are interzis să profeseze
Șeful Secției Psihiatrie Constanța, Diana Cârjaliu, îl contrazice însă pe avocat, menționând că parafilia nu ar fi de fapt o boală, fiind trecută, mai degrabă, la capitolul “tulburări de comportament”..În opinia ei, în actul de justiție, “în niciun caz nu poate fi vorba de circumstanțe atenuante”. Asemenea oameni ar avea de fapt tulburări de personalitate, sunt psihopați, dizarmonici. De altfel până și judecătorul Bogdan Arhip care îl tot “eliberează” pe“medicul pedofil”, îl obligă pe acesta, printre altele, “să nu se apropie de persoana vătămată sau martorii din prezenta cauză, .. să nu exercite profesia şi să nu desfăşoare activităţile în exercitarea cărora a comis presupusele fapte reţinute în sarcină”. Judecătorul Bogdan Arhip a AUDIAT minorele din cazul medicului pedofil
În dosarul “Medicul pedofil”, judecătorul Bogdan Alexandru Arhip a reușit ce nu a putut până acum să facă în cazul “Grădinița Groazei”. Le-a audiat în sala de judecată pe minorele care ar fi fost violate de Victor Emanuel Boț. Avocatul Alexandru Niță spune că audierile au avut loc cu ușile închise și că “inculpatul a fost scos de fiecare dată când a fost audiată o minoră, nu a exista nicio clipă, nici nu s-au întâlnit”. De aceea, avocatul nu pricepe de ce părinții copiilor din “Grădinița Groazei”, unde el apără o educatoare inculpată, se opun “cu atâta vehemență” la audierea copiilor. “Ar trebui să respecte decizia judecătorului. Adică până la urmă dosarul se va încheia atunci când dorește judecătorul”.