Este oficial. Jose Mourinho vine la București. Mesajul antrenorului

Este oficial. Jose Mourinho vine la București. Mesajul antrenorului Jose Mourinho Sursa Foto: Arhiva EVZ

Jose Mourinho va fi prezent, pe 25 mai, pe Arena Națională din București unde va avea loc meciul de adio al Generației de Aur. El este liber de contract încă de la începutul acestui an (16 ianuarie) după despărțirea de AS Roma și a acceptat invitația lui Gică Popescu.

Jose Mourinho revine în România

Mouringho a spus este nerăbdător să se întoarcă în România. „Salut! Se pare că o să ajung în București, în curând. Am fost invitat să fiu antrenorul unei echipe, într-o noapte fantastică în care lumea îi va mulțumi celei mai bune naționale din istoria României. Mă bucur că mă voi întoarce în București și că voi fi printre cei mai buni jucători din lume, de la acea vreme”, a spus celebrul antrenor.

Jose Mourinho

Sursa foto Arhiva EVZ

Gică Popescu a declarat că nu putea să nu-l invite pe Mourinho, care este unic. El a spus că Gică Popescu l-a ajutat să vorbească cu tehnicianul.

„De ce Mourinho? Pentru că este Jose și este unic! Eu l-am avut antrenor la Barcelona, am avut o perioadă bună acolo, era secundul lui Bobby Robson. Jose e un prieten de-ai noștri, prieten al românilor. Iubește Bucureștiul, vine des în România. Prin intermediul lui Giovanni Becali am reușit să îl contactăm”, a spus Gică Popescu la „Digi Sport Special”.

Ne puteți urmări și pe Google News
gică popescu

Sursa: arhiva EVZ

Lotul Generației de Aur pentru meciul de adio

  • Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea;
  • Fundași: Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan;
  • Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu;
  • Atacanți: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie
  • Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint;

Trei Baloane de Aur vor fi prezente la București

În ceea ce privește echipa legendelor din străinătate, portughezul Luís Figo (ex-Real Madrid și Barcelona, câștigător al Balonului de Aur în 2000), bulgarul Hristo Stoichkov (ex-Barcelona și câștigător al Balonului de Aur în 1999) și brazilianul Rivaldo (ex-Barcelona, campion mondial cu Brazilia în 2002 și câștigător al Balonului de Aur în 1994) au fost deja confirmați pentru cel mai așteptat eveniment.