Evenimentul Zilei > Actualitate > Jocurile Olimpice de la Soci: 3 miliarde de telespectatori au urmărit ceremonia de deschidere
Jocurile Olimpice de la Soci: 3 miliarde de telespectatori au urmărit ceremonia de deschidere

Jocurile Olimpice de la Soci: 3 miliarde de telespectatori au urmărit ceremonia de deschidere

Aproximativ 3 miliarde de telespectatori din întreaga lume au urmărit vineri ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci.

Ceremonia a fost urmărită de la faţa locului de 40.000 de spectatori, în timp ce 3 miliarde de oameni au urmărit transmisiunile televizate, scrie Agerpres. 
În Europa, spectacolul de deschidere a avut cea mai mare audienţă în Germania unde a fost urmărit de 8,99 de milioane de telespectatori şi a avut o cotă de audienţă de 40%, conform site-ului de specialitate Meedia.

Aceasta a fost şi cea mai urmărită ceremonie de deschidere a unor JO de Iarnă în Germania de la cea organizată la Lillehammer, în Norvegia (1994), când s-au înregistrat 9,24 milioane de telespectatori.

În Franţa, cota de audienţă a fost de 35,1%, conform France Télévisions, cotă ce corespunde unui număr de aproximativ 5,5 milioane de telespectatori. În Marea Britanie şi Italia audienţa a fost mai mică – 2,5 milioane şi, respectiv, 1 milion de telespectatori, conform BBC.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Klaus Johannis- sula înfiptă de Crin Antonescu în coasta lui Victor Ponta?
  • DAN PURIC: SCRISOAREA DESCHISA CATRE PRESEDINTELE CNA
  • ROMATSA a trimis ISU să salveze pe Lacul Izvorul Muntelui o ambarcațiune care eșuase în Franța

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Este periculoasă? De ce această fată DRĂGUŢĂ şi SEXY apare mereu aproape dezbrăcată pe scenă / VIDEO
  • Sunt suspectaţi: Oamenii pe care MOARTEA I-A UITAT. Care este secretul? / VIDEO
  • Pentru distracţie. Balerinele VIRGINE ale CONDUCĂTORULUI SUPREM din Coreea de Nord / VIDEO
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.