Beverly Hills 90210, urmărit de blestem? Încă un actor a murit. Vestea a căzut ca un trăsnet. Hollywood-ul este în doliu

Beverly Hills 90210, urmărit de blestem? Încă un actor a murit. Vestea a căzut ca un trăsnet. Hollywood-ul este în doliu

Tragedie în lumea filmului. Sâmbătă, actorul Jed Allan, devenit celebru pentru rolurile din serialele „Santa Barbara” și „Beverly Hills 90210”, a murit la vârsta de 84 de ani, în locuinţa sa din Palm Desert, California. Anunțul a fost făcut de fiul actorului. Se pare că acesta a murit în timpul somnului.

Actorii din „Beverly Hills 90210” au reacționat imediat plângând trecerea în neființă a altui membru al distribuției. „Sunt atât de trist că am pierdut un alt membru al «90210». Am avut plăcerea de a lucra cu Jed Allan din 1994 până în 1999. L-a interpretat pe Rush Sanders, tatăl lui Steve. Un om grozav, le va lipsi tuturor”, a scris pe Facebook Ian Ziering, actorul care l-a jucat în serial pe Steve Sanders, scrie Libertatea.

De-a lungul carierei sale, Jed Allan a mai jucat roluri în „Days of Our Lives”, „Santa Barbara”, „Lassie”, „Columbo”, „Adam-12”, „Love, American Style”, „CHiPs” etc. Vestea decesului lui Allan vine la doar câteva zile după de actorul Luke Perry a decedat la vârsta de 52 de ani, în urma unui atac cerebral masiv, pe 4 martie.

Ne puteți urmări și pe Google News