Evenimentul Zilei > Monden > James Brown a fost ucis! Un procuror ar putea investiga decesul lui „Mister Dynamite”
James Brown a fost ucis! Un procuror ar putea investiga decesul lui „Mister Dynamite”

James Brown a fost ucis! Un procuror ar putea investiga decesul lui „Mister Dynamite”

Moartea legendei Soul James Brown ar putea porni o anchetă în SUA. Un procuror din Atlanta ar putea investiga decesul regretatului muzician, după ce s-a întâlnit cu o femeie care susţine că artistul a fost ucis în 2006.

James Brown, supranumit și „Nașul muzicii Soul”, a murit în anul 2006, la vârsta de 73 de ani, într-un spital din Atlanta, din cauza insuficienţei cardiace congestive, în urma unor complicaţii provocate de pneumonie. Presa din SUA a anunțat că Jacque Hollander, cea care susține că a fost violată de James Brown în 1988, a vorbit cu procurorul Paul Howard Jr. despre decesul marelui artist. Femeia i-a declarat acestuia că legendarul muzician ar fi fost asasinat, motiv pentru care Howard Jr. vrea să demareze în viitorul apropiat o anchetă oficială a morții lui James Brown.

Totodată, zeci de persoane care l-au cunoscut pe marele muzician doresc ca moartea sa să fie investigată și ca osemintele acestuia să fie exhumate în vederea analizelor, anunță CNN. Culmea, Marvin Crawford, medicul care l-a tratat pe Brown la spitalul din Atlanta și care a semnat certificatul de deces, a declarat, recent, că şi el se îndoieşte că Brown a murit din cauze naturale. El crede că a fost vorba despre o supradoză, accidentală sau nu. „M-am întrebat: ce a fost greşit în camera aia?”, a spus medicul, referitor la momentul decesul decesului lui James Brown. (foto: facebook/JamesBrown)