Evenimentul Zilei > Monden > Jackie Chan, la un pas de moarte! Filma cascadoriile pentru ultima sa peliculă…
Jackie Chan, la un pas de moarte! Filma cascadoriile pentru ultima sa peliculă…

Jackie Chan, la un pas de moarte! Filma cascadoriile pentru ultima sa peliculă…

Celebrul actor Jackie Chan (65 de ani) a trecut din nou pe lângă moarte. De această dată în timp ce filma pentru cea mai recentă producție, „Vanguard”.

Vârsta de 65 de ani nu-l împiedică pe Jackie Chan să-și creeze și să efectueze cascadoriile cu care ne-a obișnuit în filmele sale. De-a lungul timpului, acesta a riscat cu viața pentru ca scenele sale de cascadorie să iasă ca la carte.

Recent, celebrul actor din Hong-Kong a fost la un pas să se înece chiar în timpul filmărilor pentru pelicula „Vanguard”.

Potrivit CNA Lifestyle, acesta filma o scenă ce implica un jet ski, iar actorul a fost prins sub o piatră mare, în apă, și nu a mai reușit să iasă la suprafață. În scurt timp, echipa de filmare a sărit în ajutorul său, în apă, și l-a ajutat pe actor să iasă la suprafață. Regizorul filmului, Stanley Tong, a declarat că a izbucnit în lacrimi în momentul în care Jackie Chan a fost scos la suprafață.

Jackie Chan a fost șocat de acest episod: „Când eram la duș mai târziu în noaptea aceea, iar imaginile s-au derulat în mintea mea, brusc am simțit teamă și am început să tremur. Mi-am dat seama cât de aproape am fost de moarte”.

Filmul „Vanguard” are premiera în China pe 25 ianuarie.