Evenimentul Zilei > Monden > Iulia Albu a dat naștere unui scandal uriaș. „La mulți ani, Răzvan Ciobanu”
Iulia Albu a dat naștere unui scandal uriaș. „La mulți ani, Răzvan Ciobanu”

Iulia Albu a dat naștere unui scandal uriaș. „La mulți ani, Răzvan Ciobanu”

Iulia Albu a postat un mesaj ciudat pe o rețea de socializare chiar în ziua în care regretatul Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 44 de ani. Postarea a dat naștere la mai multe controverse, inexplicabile momentan.

Răzvan Ciobanu a murit anul trecut, pe 29 aprilie, în urma unui teribil accident de circulați, scrie Cancan. Celebrul designer a fost înmormântat pe 2 mai 2019, la Cimitirul Progresul din București.

Iulia Albu a stârnit și la vremea respectivă unele controverse, după ce – chiar în biserică – nu s-a sfiit să lanseze, în stilul caracteristic, unele ”săgeți”, ținând să precizeze că multe persoane aflate la funeraliile lui Răzvan Ciobanu au venit acolo doar pentru a obține mai multă audiență.

„Din pacate, astazi, aici, se afla multe persoane care au venit sa bata un ultim cui. Sunt persoane venite aici doar sa beneficieze de un punct de rating”, a spus Iulia, în interiorul bisericii.

Acum, Iulia Albu i-a urat… „La mulți ani!” lui Răzvan Ciobanu, iar foarte mulți dintre cei care i-au accesat pagina au fost de părere că o astfel de urare este inadecvată într-un astfel de context. „La multi ani, dragul meu!”, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Instagram.

„Ce inseamna spiritul de turma, a scris Iulia la multi ani, si aproape toți s au trezit sa-l felicite pe mort, va dati seama ce penibil”, ”Să schimbI denumirea rubricii tale din marțea neagră în marțea fabuloasă a frumoasei fenomenalei Iuliei Albu ????”, ”Omul e mort!/ Nu poți sa-i urezi unui om care nu mai este la mulți ani… Iulia, ce naiba, te admir , am pretenții de la tine/ Băi, ați înnebunit cu toții ?? cum sa spui “La mulți ani” cuiva care a trecut in neființa ? pe bune ?? Odihna veșnica Razvane ????/ Fereasca Dumnezeu… nu se mai spune ”La multi ani”, au fost câteva dintre comentariile postate de vizitatorii paginii de Instagram a Iuliei Albu.