Potrivit astrologilor, ziua de 11 afectează oamenii. Întâmplător sau nu, în zilele de 11, de-a lungul timpului, au avut loc mai multe dezastre.

Astrologii afirmă că cifra 11 este una nefastă. Iată câteva exemple de dezastre care au avut loc pe data de 11 martie.

Un cutremur devastator cu magnitudinea de 9 grade pe scara Richter a avut loc în Japonia pe data de 11 martie 2011. Acesta a fost urmat de un tsunami devastator care a ras de pe faţa pământului localităţi întregi.

Apoi, aproximativ 20.000 persoane şi-au pierdut viaţa sau au fost date dispărute în urma catastrofei urmată de accidentul nuclear de la Fukushima. Potrivit specialiștilor urmările acestei catastrofe se vor simți și după 40 de ani.

De asemenea, în 1972, tot pe data de 11 martie a avut loc o erupţie violentă a vulcanului Etna din Sicilia, care este cel mai înalt şi cel mai activ vulcan din Europa.

Tot în aceiaşi zi, în Madrid, Spania, de data aceasta, mai multe încărcături de TNT au explodat în patru trenuri. Au murit atunci 191 de persoane, iar 1.651 au fost rănite, printre decedaţi numărându- se şi 16 cetăţeni români, potrivit descoperă.ro