Evenimentul Zilei > International > Israelienii, ţinta unor obscenităţi care nu pot fi reproduse. Arestări la Londra
Israelienii, ţinta unor obscenităţi care nu pot fi reproduse. Arestări la Londra

Israelienii, ţinta unor obscenităţi care nu pot fi reproduse. Arestări la Londra

Poliţiştii londonezi au arestat duminică patru indivizi care au lansat obscenităţi la adresa israelienilor în timp ce se deplasau în centrul Londrei cu drapele palestiniene la vedere.

Israelienii, ţinta unor obscenităţi care nu pot fi reproduse. Arestări la Londra după scenele reprobabile înregistrate pe Finchley Road (n.r. – drum principal de 4,5 mile în centrul Londrei. ). Aici au fost observaţi indivizii care au claxonat neîntrerupt şi au lansat triviliatăţi la adresa israelienilor. „F–-i evreii, v––-e fiicele. Trebuie să trimitem un mesaj”

Aceasta a fost scandarea care i-a şocat pe cei care se aflau în zonă. Ulterior, folosind informaţiile martorilor şi imaginile de pe camerele de supraveghere, reprezentanţii Poliţiei Metropolitane au arestat patru persoane. Aşa cum se vede, au fost şase maşini în grupul celor care au creat „scene care amintesc de cele mai întunecate zile ale Statului Islamic”, conform jewishnews.timesofisrael.com.

Rachetele israeliene au distrus un bloc din Gaza într-o secundă. A fost cumplit. Video

Israelienii, ţinta unor obscenităţi care nu pot fi reproduse

După ce au lansat obscenităţile la semafor, indivizii s-au îndreptat spre Golders Green (n.r. – zonă din cartierul londonez Barnet),  și North Circular Road (n.r. un drum de centură lung de 25,7 mile în jurul Londrei Centrale) Ulterior, aceiaşi inşi au fost filmaţi lângă Brent Cross ( nod important pentru traficul rutier în districtul londonez din Barnet).

Aceştia sunt indivizii care au jignit poporul israelian

Tulburarea liniștii publice agravată rasial a fost infracţiunea pentru care au fost operate arestările duminică seara, în jurul orei 18:30. Pentru două dintre autovehiculele implicate în acest incident nu au fost plătite impozitele. Oamenii legii cred că proprietarii lor au condus din Bradford și Oldham.

Un purtător de cuvânt al CST (Community Security Trust este o organizație caritabilă britanică care există pentru a oferi siguranță, securitate și sfaturi comunității evreiești din Marea Britanie) a declarat:

„Am văzut duminică atacuri antisemite propalestiniene și intimidări antievreiești din ce în ce mai grave în Londra. Asta vine după trei demonstrații antiIsrael într-o săptămână, fiecare conținând zvastică și cântece antievreiești jihadi, toate nesancţionate ca de obicei de presupusa stânga antirasistă.”