Evenimentul Zilei > Monden > Irinel Columbeanu surprinde din nou! Umblă la cutiuța cu amintiri de miliardar
Irinel Columbeanu surprinde din nou! Umblă la cutiuța cu amintiri de miliardar

Irinel Columbeanu surprinde din nou! Umblă la cutiuța cu amintiri de miliardar

Irinel Columbeanu locuiește acum la bloc, ca un pensionar de 63 de ani. Era cunoscut pentru petrecerile excentrice la palatul din Izvorani și mariajul cu năbădăi cu Monica Gabor. Le-a pierdut pe toate, iar acum îi este greu să admită că a ajuns la sapă de lemn. ”Mă descurc!” Vrea să ne surprindă din nou!
Irinel Columbeanu a refuzat mereu să intre în detalii despre viața lui de acum, după ce și-a pierdut averea. ”Mă descurc!”. Totuși a recunoscut că ”nu-i o situație plăcută în care să mă complac, dar să știți că sunt unele avantaje”.

Irinel Columbeanu ne surprinde din nou! Umblă la cutiuța cu amintiri

Supranumit și “milionarul falimentar”, celebrul om de afaceri, cunoscut și prin intermediul relațiilor amoroase dezbătute în presă. După divorțul de Monica Columbeanu a mai fost o vreme în atenția presei datorită procesului de custodiei a fetiței lor, Irina. În cele din urmă, și copila crește departe de el.

Acum, este din nou în atenția presei și nu ratează nici o televiziune.  Invitat în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, fostul om de afaceri a spus că va scrie o carte despre viața lui.

Întrebat dacă a cumpărat-o pe Monica Gabor de la proxenețul Damaschin, Irinel Columbeanu a negat.

Irinel Columbeanu scrie o carte cu suspans

Irinel Columbeanu nu vrea să dezvăluie amănunte despre conținutul cărții. „Dacă răspund acum irosesc din suspansul cărții. Vor fi multe noutăți atât în conținut, cât și în formă.”

Acum 15 ani, averea lui Irinel Columbeanu se ridica la suma de 60 de milioane de euro. În anul 2007, averea acestuia s-a ridicat la suma de 150 de milioane de euro, iar în anul 2008, acesta avea 40 de milioane de euro. Acela a fost momentul în care averea sa a început să scadă ajungând până la 7 milioane de euro.