Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cum trăgea speranță Irinel Columbeanu să se însoare cu prințesa Brianna Caradja
Cum trăgea speranță Irinel Columbeanu să se însoare cu prințesa Brianna Caradja

Cum trăgea speranță Irinel Columbeanu să se însoare cu prințesa Brianna Caradja

Fotografia a fost făcută, în vara anului 1996, la intrarea în Palatul Elisabeta, de pe Bulveardul Kiseleff, actuala reședință a Casei Regale a României. Imaginea a fost realizată cu ocazia primei mari parade de modă a lui Janine Ștefan, proaspăt devenită Janine Sârbu.

Mogulul PRO TV, de pe atunci, Adrian Sârbu îi aranjase nevestei sale o megareprezentație de la care nu puteau să lipsească VIP-urile de pe acele timpuri. Printre ele s-au numărat și Irinel Columbeanu împreună cu Brianna Caradja. Brianna, ajunsă repejor vedetă TV, astăzi intrată în „adormirea” mass-mediei, era pe atunci o necunoscută.

 

Hainele futuriste ale lui Irinel și borcanul Briannei Caradja

Prima știre despre venirea în țară a prințesei crescută la Paris a fost a sussemnatului și a apărut pe ultima pagină a „Bulinei roșii”. Manos Damanakis, patronul unuia dintre cele mai în vogă localuri bucureștene de la mijlocul anilor ’90, „Club 30”, m-a rugat să merg la aeroport să-i fac niște poze precum paparazii. Lucru pe care, în virtutea bunei noastre colaborări „mondene”, l-am făcut. Apoi, a urmat faza de la Palatul Elisabeta unde am aranjat, să-i fie pe plac lui Irinel, care o adusese în România cu gândul că se va înrudi cu o femeie care avea ancestori cu sânge albastru, o altă „ședință” foto.

Cei doi au fost împreună cam jumătate de an, apoi s-au despărțit, din motive neclare. Ce mai îmi amintesc este că Irinel șoca prin ținutele sale futuriste, de Haute Couture, iar Brianna se plimba tot timpul cu un borcan de cafea decofeinizată, pe timpul acela inexistentă în magazinle românești.

Între timp, Irinel și-a găsit o soție mai înaltă și mai frumoasă cu care a făcut o fetiță și de care a divorțat. Brianna s-a măritat și ea cu un avocat englez, Perry Zizzi, cu care a adoptat doi copii gemeni care îi poartă numele, dar îi crește el. Cu toții au dispărut din vizorul presei mondene.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.