Fostul milionar a fost dat afară din apartamentul din Cosmopolis, în care se mutase în septembrie 2019,  iar acum s-a mutat tot cu chirie într-un apartament din zona Colentina.

Cunoscutul „miliardar de la Izvorani” a pierdut vila din apropierea Capitalei din cauza datoriilor, iar Bentley-ul cu care făcea senzație în urmă cu 15 ani, când era căsătorit cu Monica Gabor, a fost scos la vânzare, la un preț năucitor, doar 29.000 de euro.

La apartamentul din Cosmopolis avea o datorie la întreţinere în valoare de 1.800 de lei, iar chiria nu o plătise de două luni.

Dacă înainte conducea maşini de lux, care valorau jumătate de milion de euro, acum se mulţumeşte cu un Opel Astra, de culoare cenuşie, care valorează în jur de 7.000 euro.

Irinel Columbeanu a contractat, în 2007, un credit în valoare de 5,5 milioane de euro. După aproximativ cinci ani, în care a fost bun platnic, milionarul nu a mai reușit să achite ratele.

Banca a încercat să își recupereze prejudiciul în instanță și Irinel a pierdut zeci de terenuri în Ciolpani, zona în care şi-a  construit impresionanta vila de lângă lacul Snagov, potrivit antena3.ro