Evenimentul Zilei > Monden > Irina Tănase a fost fată cuminte cât a stat Dragnea la Rahova? S-a aflat și sunt probe
Irina Tănase a fost fată cuminte cât a stat Dragnea la Rahova? S-a aflat și sunt probe

Irina Tănase a fost fată cuminte cât a stat Dragnea la Rahova? S-a aflat și sunt probe

De la 27 mai 2019 (data încarcerării lui Liviu Dragnea la penitenciarul Rahova) până la 15 iulie 2021 (data la care a ieșit din detenție), Irina Tănase a fost nevoită să stea departe de iubitul ei mai în vârstă cu 30 de ani și cu toate că i-a resimțit lipsa din plin, așa cum o demonstrează și momentul liberării condiționate, asta nu a împiedicat-o să rămână concentrată și să aibă rezultate foarte bune la facultate, așa cum o arată ultimele dezvăluiri.

Astfel, poate și pentru a scăpa de gândurile apăsătoare cauzate de situația lui Liviu Dragnea, Irina Tănase a decis să se înscrie la a doua facultate. Prima pe care a absolvit-o a fost Facultatea de Relații Internaționale, din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE).

A doua alegere? Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative, din cadrul Universității Spiru Haret. Conform jurnaliștilor de la wowbiz.ro, Irina Tănase a terminat primul an de facultate fără nicio restanță.

Și asta s-a întâmplat deși, din cauza pandemiei, nu prea a fost pe la cursuri. Conform sursei citate, se pare că tânăra care va împlini 29 de ani la 29 septembrie dorește să devină fie judecător, fie avocat.

4.800 de lei pe an. Atât plătește Irina Tănase pentru a urma cursurile Facultății de Științe Juridice și Științe Administrative. Nu este o sumă de neglijat, mai ales că Liviu Dragnea (58 de ani) a dezvăluit recent că din salariul ei este întreținut și el, după ce procurorii DNA i-au pus sechestru pe avere.

Irina Tănase se axează pe studii

Irina Tănase și Liviu Dragnea, un cuplu fericit

Studenta Universității Spiru Haret urmează cursurile cu frecvență normală. Amintim că Irina este absolventă a Colegiului Național Elena Cuza din București, orașul natal.

La Bacalaureat, în 2011, ea obținut nota 8,8 la proba scrisă la Limba și Literatura Română. La Matematică a fost notată cu 7, 45, iar la Biologie 9,1. La Limba Engleză a obținut calificativul B2. Amintim că ea mai vorbește franceza și spaniola.

După experiența la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, fost membru al PSD, Irina s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în 2013.

La acea vreme a fost asistenta lui Liviu Dragnea și conform Rise Project, a plecat în Brazilia cu acesta deși în 2013 politicianul era căsătorit cu Bombonica Dragnea.

Doi ani mai târziu a urmat și divorțul, iar la un moment dat, fostul președinte al PSD lua în calcul organizarea nunții. Din păcate pentru el, condamnarea din dosarul angajărilor fictive la  DGASPC Teleorman i-a încurcat planurile.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: