Irinel Columbeanu la Tribunal: Un copil nu poate sta sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare
Irinel Columbeanu a declarat, astăzi, în fața magistraților Tribunalului Bucureşti – unde urma să se dezbată recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia prin care Irina i-a fost încredinţată temporar tatălui – că nu suportă ca fetiţa lui să stea sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare.
Monica şi Irinel Columbeanu s-au prezentat, în această dimineaţă, la Tribunalul Bucureşti, pentru judecarea recursului făcut de fotomodel faţă de decizia Judecătoriei Buftea.
Avocaţii lui Irinel Columbeanu au depus o întâmpinare privind respingerea recursului făcut de Monica Columbeanu.
De asemenea, Irinel Columbeanu a depus în instanţă patru CD-uri pe care cel mai probabil se află imaginile privind discuţiile dintre el şi mama Monicăi, o transcriere a acestora, precum şi document referitor la care a cerut să fie depus la caseta de valori a instanţei şi să nu poată fi studiat de soţia sa.
În replică, avocaţii Monicăi Columbeanu au cerut amânarea judecării recursului pentru a putea studia întâmpinarea depusă de Irinel Columbeanu, solicitare care a fost admisă. Următorul termen în acest proces a fost stabilit pentru 4 aprilie.
În plus, apărătorii Monicăi au mai cerut instanţei suspendarea efectelor deciziei Judecătoriei Buftea. Referitor la acest aspect, Irinel Columbeanu a spus  că, în opinia sa, „un copil nu are ce căuta sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare”.
Asta în contextul în care judecătorul care a dispus ca Irina Columbeanu, în vârstă de 5 ani, să rămână temporar în grija tatălui ei afirmă, în motivarea deciziei, că între niciunul dintre cei doi părinţi şi copil nu există o legătură „foarte puternică”, însă condiţiile oferite de tată sunt „preferabile”. 
De la Tribunalul București, Monica şi Irinel Columbeanu au plecat spre Judecătoria Buftea, unde urmează să se judece primul termen în procesul lor de divorţ.
Cererea de divorţ a fost introdusă de Monica Columbeanu.