Evenimentul Zilei > Monden > Irina Loghin a dezvăluit cel mai mare secret. Cum se ține cântăreața mereu în formă
Irina Loghin a dezvăluit cel mai mare secret. Cum se ține cântăreața mereu în formă

Irina Loghin a dezvăluit cel mai mare secret. Cum se ține cântăreața mereu în formă

Irina Loghin a ajuns la frumoasa vârstă de 82 de ani. Artista este într-o formă de invidiat: merge mult pe jos prin zona Herăstrău, dar respectă cu sfințenie și un regim special. Care este secretul cântăreței!

Irina Loghin și-a împărtășit trucurile ei pentru o viață frumoasă și un corp sănătos!

Rețeta minute

Artista are o rețetă specială de must cu hrean, care o binedispune cu fiecare ocazie.

”Mustul cu hrean, pe care îl consum eu toamna, este preparat după o rețetă a mea, are un gust extraordinar şi se face în felul următor. Peste mustul obţinut din struguri, căpşunică se numeşte soiul, am pus hrean dat prin blender. Se pune circa 250 de grame de hrean, la o damigeană de 25 de litri”, a spus și Irina Loghin.

Rugăciunea

Cântăreață a mărturisit și alte două lucruri pe care le face frecvent pentru o viață echilibrată. Aceasta crede foarte mult în puterea rugăciunii, dar și în ajutorul pe care mersul pe jos îl dă organismului.

Marea dorință a fetei lui Irina Loghin

„Lumea mă mai întreabă cum reușesc să fac față unor perioade mai dificile. Tuturor le răspund că nu fac nimic extraordinar. De fapt, lucrurile banale pe care le fac și azi, le făceam și în urmă cu 20 sau 30 de ani. Îmi place să mă plimb în aer liber și consider absolut necesar să adaug și rugăciunea la toate astea, în fiecare zi, măcar dimineața și seara!”, a povestit vedeta pentru Impact.ro.

Rugăciunea este momentul de liniște și meditație al artistei.

”Când mă rog, am fost învățată să nu mă gândesc la grijile cu care mă confrunt, la nu știu ce probleme. Trebuie să le lași deoparte. Rugăciunea trebuie făcută cu respect față de Cel de Sus și cu credință că spusele tale vor fi ascultate. Nu trebuie să spui de fiecare dată ca la carte toate rugăciunile pe care le știi. Eu de multe ori folosesc și cuvintele mele, simple, prin care mă plâng sau îi spun simplu că-i mulțumesc pentru una sau pentru alta”, a mai adăugat Irina Loghin.

”Rugăciunea mi-a dat mereu o stare de bine. Iar atunci când spun rugăciunea dedicată Maicii Domnului parcă mă transpun, parcă nu mai sunt eu. Celor care nu mă cred, să încerce să facă rugăciunea asta. Nu e scurtă, dar e atât de frumoasă!”, a mai spus Irina Loghin.