Irina Columbeanu, manechin la 10 luni

Irina Columbeanu, manechin la 10 luni

La doar zece luni, Irina Columbeanu, fiica miliardarului Irinel Columbeanu, si-a facut debutul ca manechin, intr-o prezentare de moda pentru bebelusi, desfasurata duminica seara, in cea de-a treia zi a festivalului Bucharest Fashion Week.

Pentru ca nu poate inca sa mearga, micuta a fost purtata in brate de mama sa, Monica Columbeanu, care a defilat pe podiumul lung de 23 de metri. La prima sa prezentare, Irina Columbeanu nu a avut deloc trac, in schimb, tatal ei a fost cel mai emotionat spectator prezent la eveniment.

In cea de-a treia zi a Festivalului de moda de la Bucuresti (Baby Fashion Day, dedicata in exclusivitate copiilor) pe podium au urcat si alti micuti cu parinti celebri, printre care Rebeca si Gloria, fiicele Ritei Muresan, gemenii lui Cristi Borcea, si copiii lui Alin Oprea de la Talisman . Un moment special al serii a fost o colectie realizata integral din hartie, denumita sugestiv „Ready to recycle”, realizata de studentii de la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, sectia de moda

Ne puteți urmări și pe Google News