Evenimentul Zilei > Actualitate > Iordănescu îi răspunde DUR lui Reghecampf: „Steaua nu ne reprezintă în Europa! Probabil el mizează doar pe banii lui Becali!”
Iordănescu îi răspunde DUR lui Reghecampf: „Steaua nu ne reprezintă în Europa! Probabil el mizează doar pe banii lui Becali!”

Iordănescu îi răspunde DUR lui Reghecampf: „Steaua nu ne reprezintă în Europa! Probabil el mizează doar pe banii lui Becali!”

Laurențiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a declarat în urmă cu câteva zile că nu își va lăsa elevii să meargă într-un stagiu de pregătire al naționalei. Selecționerul Anghel Iordănescu i-a răspuns dur antrenorului „roș-albaștrilor”.

Selecționerul naționalei a pregătit la începutul anului viitor un cantonament prin intermediul căruia va testa doar jucători din Liga 1. S-a lovit, însă, de refuzul lui „Reghe” de a-și lăsa jucătorii la această acțiune.

„În primul rând, este dreptul lui să comenteze. Ce ştiu eu este faptul că acest turneu din ianuarie a fost aprobat de Comitetul Executiv, că fotbalul românesc are nevoie de aceste turnee, şi că selecţia pentru Campionatul European începe cu acest prim turneu al echipei naţionale.

Nu în ultimul rând, domnului Reghecampf nu i s-a explicat faptul că pentru fiecare fotbalist convocat la echipa naţională fiecare club primeşte în jur de 27.000 de euro. Probabil că el mizează doar pe banii lui Gigi Becali. În plus, niciun club din România nu ne mai reprezintă în plan european, nici în Champions League nici în Europa League. Doar să ne lăudăm că ne batem în competiţia internă, nu cred că este un target”, a declarat Iordănescu.