Evenimentul Zilei > Actualitate > ION ȚIRIAC, regim de viață SPARTAN! Iată ce nu a făcut niciodată OMUL DE AFACERI
ION ȚIRIAC, regim de viață SPARTAN! Iată ce nu a făcut niciodată OMUL DE AFACERI

ION ȚIRIAC, regim de viață SPARTAN! Iată ce nu a făcut niciodată OMUL DE AFACERI

La 77 de ani, Ion Ţiriac rămâne cel mai apreciat om de afaceri din România și, conform Top 300 Capital, se află în continuare pe primul loc în topul românilor cu cele mai mari averi. Cum a răspuns când a fost întrebat de CÂȘTIGURILE LA LOTO

DigiFM a aniversat 1 an de la lansare alături de matinalii  #PrimaEditie, Bogdan Miu si Catalin Striblea. Invitatii au fost și ei pe masura.  In vizită a venit, Smiley, care a adus un tort aniversar, fix ca și anul trecut, dar și Ion Tiriac, cel mai bogat roman, invitat in matinal pentru o urare si un interviu in exclusivitate. Dupa ce a glumit ca si-ar fi dorit o consultanta mai larga cu domnul Tiriac, Smiley a marturisit ca nu stie daca acesta ii asculta piesele, dar cu siguranta el ii conduce masinile.

Printre dezvăluirile făcute de Ion Țiriac se numără aceea că nu s-a imbatat niciodata. Fostul sportiv îsi aminteste ca pe vremuri, dupa meciuri, duminica impartea o bere si  o pizza cu ceilalti jucatori, colegi, dar de imbatat nu a facut-o niciodata. Mai mult, el are și o urare specială, „zile la fel lungi precum ale lui, adica zile de 25 de ore!”.

La 77 de ani, Ion Ţiriac rămâne cel mai apreciat om de afaceri din România și, conform Top 300 Capital, omul de afaceri se află în continuare pe primul loc în topul românilor cu cele mai mari averi. Fostul mare tenismen deţine o avere estimată la 1,6-1,65 miliarde de euro, în creştere cu 8,3% faţă de anul precedent.

Filosofia respectatului om de afaceri este munca, iar în urmă cu câțiva ani acesta explica cum a ajuns cel mai bogat român. "La un moment dat, trebuie să fii în gara respectivă când trece un anume tren. Dar norocul și-l face, în general, omul cu mâna lui. Nu cred că există mai mult de 0,0001 șanse ca un om să câștige la Loto. Eu nu cred în noroc. Eu cred în muncă și fac greșeli cam câte 1000 în fiecare zi. Dar mă trezesc întotdeauna la oră 6 și mă culc, de obicei, după 1 noaptea. Norocul și-l face omul cu mâna lui" – Ion Ţiriac, 2007.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: