"În momentul în care au avul loc algerile din 2000, Iliescu s-a dus la Cotroceni și Năstase a fost de ales de la sine înțeles, deoarece condusese partidul, cred că a fost singurul candidat. Cred că e singura situație de la Adrian Năstase încoace, când există un singur candidat. Toată lumea s-a obișnuit cu gândul că Dragnea va ieși președinte", a declarat ziaristul, potrivit B1 TV.

Cristoiu a mai precizat că având în vedere valul de popularitate pe care îl are Liviu Dragnea în interiorul partidului, era greu ca un alt candidat să-l surclaseze.

"E greu să se înscrie cineva peste noapte și să iasă câștigător. Cred că la valul care este acum în PSD pentru Dragnea, Daniel Savu risca să pară un Jolly Joker. Mai bine că a ieșit din joc, decât să fie suspectat că a fost pus de Dragnea ca să aibă concurență", a precizat Cristoiu.

"Îl consider pe Dragnea mai bun decât Ponta ca politician, că pare mai serios. Problema la domnul Dragnea este că partidul își asumă un risc uriaș, dar nu riscul ca el să fie condamnat de Livia Stanciu, își asumă riscul ca între Dragnea și Binom să fie o înțelegere, nu știu dacă așa e, dar nu poți să pui pilot pe cineva despre care știi că s-ar putea să aibă un atac de cord", a mai adăugat jurnalistul