Evenimentul Zilei > Politica > Intră soția lui Mihai Gâdea în lumea politică? Mircea Badea a vorbit despre „bomba anului”
Intră soția lui Mihai Gâdea în lumea politică? Mircea Badea a vorbit despre „bomba anului”

Intră soția lui Mihai Gâdea în lumea politică? Mircea Badea a vorbit despre „bomba anului”

Realizatorul emisiunii „În Gura Presei” a avut o postare pe contul de Facebook în care lămurește discuția.

Mircea Badea a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care încearcă să combată o informație falsă care circulă pe rețeaua de socializare. Alexandru Gall a lansat în spațiul public un mesaj și o poză cu Agatha Khundri Gâdea, soția lui Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3. Personajul respectiv susține că Agatha Khundri va candida la alegerile parlamentare ce vor avea loc la data de 6 decembrie pe listele Partidului Social Democrat (PSD).

„Această doamnă se numește Aghata Krundi, este pe lista PSD la parlamentare și este …și este …soția lui Mihai Gâdea de la A3! Că să știți!”, a scris Alexandru Gall.

Mircea Badea a negat informația lui Gall și le-a cerut „internauților” să-i de report”

Mircea Badea a reacționat și a postat și el un mesaj pe Facebook și a afirmat că informația lui Gall este total falsă. Acesta este un fake news. Adica o minciuna. Nu candideaza. Dati-i report hastagistului penibil.

P.S. Da, „hastagist penibil” e pleonasm”, a precizat realizatorul emisiunii „În Gura Presei” de la Antena 3.
Agatha Kundri, soția lui Mihai Gâdea, este de profesie sociolog și lucrează la o grădiniță, pe care o deține împreună cu sora ei, Memete Naomi. Ea este pasionată și de triatlon , un sport care constă în întrecerea în trei probe: înot, ciclism și atletism. Cei doi au o fată, Meisha Karina. În acest an, afacerea soției lui Mihai Gâdea a avut probleme financiare și a trecut printr-o perioadă dificilă, din cauza restricțiilor impuse în timpul pandemiei de coronavirus.