Evenimentul Zilei > Justitie > Interlopul „Crocodilul” i-a sucit mințile psiholoagei din pușcărie și a luat-o de nevastă
Interlopul „Crocodilul” i-a sucit mințile psiholoagei din pușcărie și a luat-o de nevastă

Interlopul „Crocodilul” i-a sucit mințile psiholoagei din pușcărie și a luat-o de nevastă

O căsătorie între un celebru interlop și o psiholoagă de la pușcăria Rahova a stârnit o adevărată isterie în sistemul penitenciar. Surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au declarat, pentru „Evenimentul zilei”, că este un caz fără precedent, iar „frumoasa Veronica”, proaspăta soție a condamnatului Bogdan Dumitrache, zis „Crocodilul” este cercetată disciplinar, în urma curajului de a-și lega destinul cu un infractor.

Căsătoria celor doi a avut loc, în urmă cu câteva zile, la Penitenciarul Jilava, acolo unde este încarcerat acum „Crocodilul”. Ginerele, Bogdan Dumitrache, s-a făcut remarcat în Clanul Sportivilor după ce a fost implicat, în februarie 2009, întrun scandal celebru care a avut loc în Mall Plazza România, din Cartierul Militari. Alături de alți membri ai Clanului Sportivilor, Dumitrache a fost arestat și, ulterior, condamnat, pentru tentativă de omor şi alte fapte de violenţă, la șapte ani și jumătate de închisoare, dar a părăsit România, în 2016, înainte de pronunțarea sentinței definitive.

A fost extrădat din Costa Rica, unde se stablise și îți dezvotrase o afacere. În România a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova. Aici a cunoscut-o pe psiholoaga Veronica C., fostă sportivă, care l-ar fi consiliat pe „Crocodilul”, iar în timpul lungilor discuții pe care leau avut între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste. Nu a trecut mult și femeia și-ar fi asumat relația cu deținutul, a cedat farmecelor interlopului și a fost de acord să își unească destinul cu el. Unul dintre motivele pentru care și-a asumat riscul de a fi dată afară din ANP ar putea fi acela că Bogdan Dumitrache ar deţine, în Costa Rica, una dintre cele mai cunoscute firme de securitate din America Centrală, cu peste 250 de angajaţi.